2024. május 26. - Fülöp, Evelin

Christoph Daum szövetségi kapitány akar lenni

Christoph Daum nem tett le arról, hogy egyszer a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya legyen. Ő volt az esélyese a posztnak a 2000-es belga-holland közös rendezésű Európa-bajnokság után.
2007. december 31. hétfő 09:00 - Hírextra

De kokainügybe keveredett, ezért helyette Rudi Völler készítette fel az együttest a 2002-es koreai-japán vb selejtezőire, majd a tornára, ahol a németek ezüstérmet szereztek.

"Továbbra is álmom, hogy német szövetségi kapitány legyek. Az utóbbi időben a nemzeti együttes élére megkerestek Lengyelországból, Szerbiából, a Dél-afrikai Köztársaságból és az Egyesült Államokból, de mindegyik felkérésre nemet mondtam" - idézte a német másodosztályú 1. FC Köln edzőjét a Bild am Sonntag.

"Annak idején elkövettem egy hibát, ezt el is ismertem, meg is bűnhődtem érte" - nyilatkozott ugyanebben a témában a Focus című magazinnak Daum, érzékeltetve, hogy korábbi botlása szerinte már nem lehet akadálya majdani kinevezésének.

A Nationalelf jelenlegi szakvezetőjének, Joachim Löwnek a 2010-es dél-afrikai világbajnoksággal jár le a szerződése.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását