2024. május 8. - Mihály

Razzia három napon át

300 próbavásárlást tartott az Apeh három nap alatt a piacokon, karácsonyi vásárokon, és bevásárlóközpontokban. 120-szor nem kaptak nyugtát. Sokan pedig azt nem tudták igazolni, hogy honnan szerezték az árut. Van olyan üzlet, amelyet a szabálytalanságok mi
2007. december 10. hétfő 07:38 - Hírextra
Az adóhatóság 50 ellenőre három napon keresztül razziázott. Ellenőriztek a vásárokon, a fenyőfa árusoknál, a piacokon, és a bevásárlóközpontokban is.

Az Apeh ellenőrei 300 próbavásárlást tartottak. Ebből 120-szor nem kaptak nyugtát. Ez volt az egyik leggyakoribb probléma. A másik pedig az, hogy az árusok az árunak az eredetét igazoló beszerzési bizonylatot nem tartják a helyszínen.

A három napos ellenőrzés után valószínűleg 10 millió forint büntetést szab ki az adóhatóság. Van olyan üzlet, amelyet a szabálytalanságok miatt bezáratnak - számolt be az RTL Klub Híradója.

Idén nem ez volt az utolsó karácsonyi Apeh-razzia. Az adóhatóság egészen januárig tart ellenőrzéseket - nem csak a vásárokon, hanem a bevásárlóközpontokban is.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását