2024. május 8. - Mihály

A Rippel Brothers 6. világrekordja

A világhírű Rippel testvérek évről évre gondoskodnak arról, hogy ámulatba ejtsék, egyben megdöbbentsék a közönséget. Az artista művész testvérpár már öt életveszélyes világrekordot tud maga mögött, december 8-án azonban új rekordra készülnek: négy lóra és
2007. december 7. péntek 14:01 - Hírextra
Egy száguldó, a tizenkétszeres világbajnok Lázár testvérek által hajtott, négy lóból álló fogat mögé épített szerkezeten, egy speciális pózban Rippel Viktor tartja Rippel Ferencet, miközben a vágtázó fogat köröz a lóversenypályán. A rekordkísérlet 2007. december 8-án, a háromnapos Fogathajtó Világkupa második napjának estéjén lesz látható a Papp László Budapest Sportarénában.

„ Az eddigi világrekordjaink is roppant veszélyesek voltak, de a 6. rekordhoz képest mégis biztonságosabbak. Ezt megelőzően ugyanis mindig valamilyen műszaki szerkezetre – vonat, kamion, helikopter – bíztuk magunkat, most azonban a Lázár testvérek kezében és négy lovuk erejében lesz a sorsunk. A lóversenyek szereplői, és a filmek lovas kaszkadőrei is egyértelműen igazolják: az egyik legnehezebb feladat, hogy a lovak kiszámíthatatlan reakcióira felkészüljünk. Éppen ezért már jó ideje gyakorolunk, hogy a produkció megvalósuljon” – mondja Rippel Ferenc, a világrekord egyik szereplője, egyben a produkció rendezője.

Dr Kator Miklós, az olimpikonok egyik orvosa kíséri figyelemmel a Rippel testvérek egészségügyi állapotát. A folyamatos vizsgálat magában foglalja az orvosi erőnléti teszteket, vizsgálatokat az esetleges megbetegedéssel kapcsolatban, illetve az ő személye a garancia arra, hogy a helyszínen a kísérlet előtti időszakban orvosilag felülbírálhatja, képesek-e a fiúk mind mentálisan, mint erőnlétileg a világrekordra.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását