2024. május 2. - Zsigmond

Boldogság, gyere haza, Szulák módra

Cserháti Zsuzsa nagy sikerű számait adja elő új albumán Szulák Andrea, aki egyben a CD-vel azonos című színházi előadás főszereplője is - hangzott el az énekesnő keddi sajtótájékoztatóján a Komédium Színházban.
2007. november 20. kedd 18:43 - Hírextra

Cserháti Zsuzsa több volt számomra, mint kolléganő: barátnő volt, aki tartotta bennem a lelket, amikor édesanyám elhunyt. Szeretem a dalait és nagyon kedveltem őt - mondta az MTI tudósítójának Szulák Andrea.

A CD dalain alapszik a Boldogság, gyere haza című zenés játék is, amelynek Pozsgai Zsolt a rendezője és a Komédium Színházban látható-hallható. A zenés játéknak november 22-én lesz a premierje.

Az ismert bárénekesnő nem tud elszabadulni a munkahelyéről és a telefon az egyetlen eszköze arra, hogy megtalálja azt, aki a legfontosabb neki és aki elment tőle - íme a rövid tartalom, amelyet az albumon lévő dalok, köztük a nagy Cserháti-slágerek, mint A boldogság és én, az Én leszek vagy a Holnap, ki tudja holnap látsz-e még című Fényes Szabolcs-szerzemény illusztrálnak.

A tavalyi nagy sikerű előadás után idén is készül az énekesnő a Művészetek Palotájában tartandó évvégi koncertjére, amelyre december 14-én kerül sor a Nemzeti Hangversenyteremben.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását