2024. május 10. - Ármin, Pálma

Nehéz kezdés

Rögtön nagyon nehéz mérkőzéssel nyitnak a női kézilabda Bajnokok Ligájában érdekelt magyar csapatok, a Győri Audi ETO KC és a Budapest Bank-FTC. A győriek a címvédő, háromszoros BL-győztes dán Slagelsét fogadják, amellyel szemben az előző kiírás elődöntőj
2007. október 25. csütörtök 10:32 - Hírextra
A vendégek kerete ugyan jelentősen átalakult, de így is roppant erős. Az ETO-nál a szerb Dokic lázas volt, ám minden bizonnyal játszani fog a szombati összecsapáson. Ebben a csoportban szerepel még a spanyol Union Ribarroja és a horvát Koprivnica.

A Ferencváros a montenegrói Buducnost Podgorica félelmetes légkörű otthonában rajtol. A hazaiak az előző kiírásban még pontot sem szereztek, idén azonban a továbbjutást tűzték ki célul. A magyar bajnoktól bravúr lenne a pontszerzés. A kvartett tagja még a román Oltchim Valcea és a dán Viborg.
A csoportokból az első két helyezett a negyeddöntőbe kerül, a harmadikok a KEK nyolcaddöntőjébe jutnak, a negyedikek számára véget ér a nemzetközi kupaidény.

A magyarok 1. fordulós programja (szombat):
A csoport:
Győri Audi ETO KC-Slagelse DT (dán) 16:15 ó
D csoport:
Buducnost Podgorica (montenegrói) - Budapest Bank-FTC 20 ó
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását