2024. április 29. - Péter

A művelődési házban tanítanak

A művelődési házban tanítanak Tordason a szerdai iskolatűz után, megvárva amíg. Befejeződik az általános iskola épületében a takarítás, a festés és a megrongálódott helyiségek felújítása - mondta el a polgármester csütörtökön az MTI-nek.
2007. október 18. csütörtök 12:23 - Hírextra

Juhász Csaba tájékoztatása szerint a tűz - eddig ismeretlen okból - az egyik szertárban keletkezett, ahol könyveket, tankönyveket, régi dolgozatokat tartottak. Onnan terjedt át a mellette levő tanteremre.
A szertár kiégett, a mellette levő tanterem is erősen megrongálódott, egy másik osztálytermet, valamint a folyosót és az aulát pedig a füst szennyezte be. A keletkezett kár mértékéről még nincs pontos adat, a kárszakértő csütörtökre jelezte az érkezését.

Az épület takarítása már megkezdődött, s amint megtörténik a kár felmérése, hozzálátnak a felújításhoz is.

A tűzeset hírére megmozdult az 1800 lelkes település: vállalkozók, szülők ajánlották fel, hogy segítenek a takarításban, a felújításban.

Az önkormányzat a helyreállításhoz segítséget kért a Fejér Megyei Önkormányzattól, és a területfejlesztési tanácstól, a jelenleg húszmillió forintos hiánnyal küzdő, évi 260 millió forintos költségvetésből gazdálkodó település ugyanis saját erőből nem tudja elvégezni a felújítást.
Az iskolaépületben szerdán délelőtt keletkezett a tűz, az épületet gyorsan kiürítették, senki nem sérült meg.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását