2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Egy hét múlva nyit a 11. budapesti Lakásvásár

Szeptember 21-én nyitja meg kapuit Magyarország legnagyobb lakáspiaci rendezvénye. A jövő hétvégi lakásmustrán ismét új szekciókkal és teljeskörű lakáskínálattal ünnepli 5. születésnapját a Lakásvásár rendezvénysorozat.
2007. szeptember 17. hétfő 10:01 - Hírextra

Számos most induló beruházással készülnek a fejlesztők, beruházók, de érdemes a már futó projektek lakásai között is körülnéznie annak, aki az őszi lakáspiaci szezonnyitóra kilátogat a SYMA Csarnok nyolcezer négyzetméteres kiállítói terébe.

Új, használt, családi vagy készház? Az új és használt lakásokat egyaránt bemutató nagy franchise fogalmazó hálózatok standjainál, az Ingatlanközvetítők udvarában és a Kulcs-hajón kiállító kis közvetítőknél várják azokat is, akik új otthonuk megtalálása előtt a régit szeretnék eladni.
A kínálat abban az értelemben a szokásos képet mutatja, hogy a piacon lévő lakáskínálat minden válfaja fellehető a Lakásvásáron, legyen az belvárosi garzon, vagy budai luxuslakás. Nem csalódik, aki a dunaparti, egyre szélesebb kínálatot keresi, de az sem, aki kertvárosi lakóparkban képzeli el az új otthont. A használtlakások között a legolcsóbbtól a századelős villáig minden megtalálható, és szokás szerint lesznek telkek az agglomerációból és vidéki lakások Pest megyéből, de még Miskolcról is.

Építészek első ízben jelennek meg önálló kiállítóként lakáspiaci rendezvényen, nem kis várakozással tekintve az érdeklődők kérdései elé. A családi házban gondolkodók tehát profiktól kapnak jó tanácsokat azért, hogy zökkenőmentesen felépüljön az új ház. Értük a készházasok is versenybe szállnak, akik immáron hagyományosan kapcsolódnak a Lakásvásár-rendezvénysorozathoz.
Hiteltanácsadás nem csak kezdőknek! A legnagyobb bankok ismét profi adatbázissal és persze hiteles képletekkel érkeznek; kihelyezett ügyfélszolgálati irodáik személyre szabottan segítenek a kölcsönfelvételhez kapcsolódó információkban. Persze külön jó a leendő ügyfélnek, hogy itt, egy helyen több bank és számos, bankfüggetlen hiteltanácsadó is segíti az eligazodást, így nem csak a lakáspiaci kínálat, de a bankok hiteltermékei is összevethetők egymással.

Szokás szerint a dr. Hidai és társai Ügyvédi Iroda munkatársai várják a szerződésekkel, vagy bérlettel kapcsolatos jogi kérdéseket, problémákat. Nem ez az egyetlen ingyenes szolgáltatása a 11. budapesti Lakásvásárnak; az Internet Cafe, vagy a Gyermeksziget játszótér (új baba-mama sarokkal) most is a látogatók rendelkezésére áll.

Az ötéves Lakásvásár 11. budapesti kiállítása friss lakáspiaci információkkal, árakkal és trendekkel várja a lakáskeresőket.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását