2024. május 10. - Ármin, Pálma

Ezüstös Egyetem

Az Oktatási- és Kulturális Minisztérium idén első alkalommal meghirdetett Felsőoktatási Minőségi Díj pályázatán ezüst fokozatot nyert a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Kara, a helyezést különösen értékessé teszi, hogy első díj kiadására nem került sor
2007. augusztus 31. péntek 08:58 - Hírextra
Kocziszky György beszámolt arról, hogy Felsőoktatási Minőségi Díjjal évente azon intézmények, karok munkáját ismerik el, amelyek eredményesen alkalmazzák a minőségirányítási rendszert.

Az idén tavasszal meghirdetett első pályázat feltételei között szerepelt a stratégiai jellegű minőségfejlesztés gyakorlatának alkalmazása, az Európai Minőségi Díj követelményrendszerének való megfelelés, a belső és külső ügyfelek megelégedettségének folyamatos mérése, illetve az egymástól való tanulás módszereinek alkalmazása és a folyamatos belső önértékelés végrehajtása - részletezte.

A májusi határidőre 17 pályázat érkezett be, amelyből kilencet felsőoktatási intézmény szervezeti egysége - köztük a miskolci Gazdaságtudományi Kar - nyújtott be. A minőségfejlesztés terén elért eredményeket tanúsító oklevelet az egyetem tanévnyitó ünnepségén veszi át a kar vezetése.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Tudomány témában
Ön szerint mi okozta a koronavírust?
Egyszerű véletlen
Az állatok és emberek közt megnövekedett találkozásszám
Kína terjesztette gazdasági előnyökért
Trump áll mögötte
Nem tudom, de nem lehet véletlen
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását