2024. május 2. - Zsigmond

Gyurcsány Észak-Magyarország fejlődéséről vízionál

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv jelentős fejlesztéseket generál az észak-magyarországi régióban - jelentette ki Gyurcsány Ferenc miniszterelnök Miskolcon.
2007. augusztus 23. csütörtök 21:59 - Hírextra
Az Európai Unióban az elsők között van Magyarország, amelynek a tizenötből már tizenhárom regionális operatív programjára pecsét került, amelyet elfogadott Brüsszel, a másik két program elfogadása pedig a következő hetekben várható - mondta a miniszterelnök. Hozzátéve: reményei szerint az ország a tetteket és a minőségeket tekintve az unió első öt-hat országa között lesz. Kicsinyes pártpolitikai viták nem árnyékolták be a programok összeállítását, kidolgozását - mondta Gyurcsány.

Hangoztatta: az Új Magyarország Fejlesztési Terv nem csupán a terek, utcák, iskolák átépítéséről szól, hanem új programokról, új módszerekről, megváltozott minőségről, egy polgári Magyarországról, teljesítményről, sikerről.

A sajtótájékoztatón Bajnai Gordon önkormányzati és területfejlesztési miniszter elmondta: az Új Magyarország Fejlesztési Tervre ezidáig 2600 pályázat érkezett be, a 262 támogatott kiemelt projekt 1.300 milliárd forint támogatást élvez.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását