2024. május 18. - Erik, Alexandra

Egy csudaszép Virág

Nem, kérem szépen, ezt a virágot nem botanikus kertben kell keresni, ugyanis a tavalyi Playmate választás közönségdíjasa, Voksán Virág egészen más értékekkel bódította el a szépség iránt fogékony férfiakat. Virág azonban nem csak a szépségével igyekszik k
2007. június 23. szombat 22:03 - Szabó Péter
 

A "cicababákról" általános véleményként fogalmazódik meg az üresfejűség. Ehhez képest te egy neves iskola, az IBS üzleti kommunikáció szakát végezted angol nyelven, ahol marketingre szakosodtál. Mi volt előbb, az iskola, vagy a modellkedés és mi terelt a modellszakma irányába ilyen kvalitások és képességek birtokában?
Mindig is fotómodellkedni szerettem volna, már kiskorom óta. Sokszor nekifutottam, mire sikerült befutnom és nagyon örülök neki, hogy annak idején nem adtam föl. Már a főiskola megkezdésekor modellkedtem, de akkortájt még korántsem olyan intenzíven. Úgy gondolom hogy attól még, hogy sajnos a modellek nagy részét tényleg nem érdekli más, mint a külseje, vannak kivételek és éppen ezért nem szabadna általánosítani.

Fiatal nőket a csillogás, a pénz és még számos egyéb lehetőség eltereli a tanulástól a könnyebben megszerezhető értékek irányába. Mennyire voltak számodra csábítók a felkínált lehetőségek és mi tartott az iskola mellett? Egyáltalán könnyű volt a két tevékenységet összeegyeztetni?
Nekem szerencsém volt, hiszen a modellkarrierem a főiskola utolsó évére futott be, amikor már alig kellett bejárni és csak a diplomamunkámmal kellett mellette foglalkoznom.

Az iskolai eredmények ellenére most úgy tűnik, hogy egy időre a modellkedés, a zene, szórakozás világa felé fordulsz az üzleti, marketing területtel szemben. Ez véleményed szerint sarkos elmozdulás az IBS-ben tanultakhoz képest, vagy összekapcsolható az új választásod?
Természetesen vannak átfedések, hiszen a marketing erősen kapcsolódik az "eladhatóság" fogalmával, ami tulajdonképpen kötődik a mostani karrieremhez, persze nem "olyan" értelemben:) A főiskolán tanultakat a későbbiekben tervezem azonban igazán kamatoztatni, amikor is saját vállalkozásba fogok majd.

A tavalyi Playmate választáson a zsűri nem téged favorizált, a közönség azonban annál inkább. Utóbb megvizsgálva mi volt a szerencsésebb és hasznosabb: elnyerni a díjat, vagy a közönség elismerését?
Számomra több tízezer ember ízlése és szimpátiája sokkal többet jelent és szerencsémre ennek a fontosságát a verseny utáni megkeresések, munkaajánlatok száma is igazolja:) Mindenképp hasznosabbnak tartom a közönség által nekem ítélt első helyet, hiszen ők azok, akik később a piaci keresletet diktálják, illetve megkeresnek különböző munkaajánlatokkal.

Mennyiben kamatoztatod ezt az elismertségedet a modellpályán illetve az új "szerelem", a DJ szakma területén?
Mindenképpen fontos és hasznos építőköve az új érdekeltségemnek az a tény, hogy már ismerik az arcom és a nevem Magyarországon. Úgy gondolom, ez csak segíthet engem ezen a pályán, főleg, ha a szakmai tudásommal is bizonyítok mellette.

Egyáltalán mi terelt a DJ szakma irányába és látsz magadban annyi tehetséget, hogy ezen a pályán megállnád a helyed, vagy ez még egy fellángolás?
Mindig is jó ritmus érzékem volt és imádom a zenét. Imádok a középpontja lenni 1 bulinak és ki az, ha nem a DJ, aki a tömeget szórakoztatja:) Biztos vagyok benne, hogy profi szintre fogok jutni a zenélésben, de természetesen ez nem megy egyik napról a másikra.

Óhatatlanul felmerül a kérdés, hogy Niki Bellucci mintájára te is a topless DJ-k táborát szaporítanád, vagy egyéb marketing fogással igyekszel kellő felhajtást szerezni magadnak az indulásnál? Nagy hangsúlyt fektetsz majd a megjelenésre, vagy az mellékes szempont lesz a zene mellett?
A profi és jó zene mellett nagy hangsúlyt fogok a megjelenésemre is fektetni természetesen, de semmiképpen nem topless dj-ként. Nem ezzel szeretnék feltűnést kivívni magamnak, a profizmus mellett sokkal inkább a jó hangulattal és beleérző-átélő képességemmel:)) Na, persze nem nagykabátban, beöltözve fogok zenélni azért:)
Magyarországon, vagy más országokban kezdenéd a pályádat?
Mindenképpen itthon kezdek, de tervbe van véve a külföldi pálya is.
Milyen zenei stílusok érdekelnek, és mikor lehet majd téged látni a DJ pult mögött?
Ha minden jól alakul már nyáron kezdek. Főképpen ElektroHouse műfajban. A vocal-os számokat részesítem előnyben, a túl progresszív zene nem annyira jön be.

A DJ szakma rengeteg utazással jár, amiben vélhetően modellként már kellő edzettséget szereztél. Mely országok a kedvenceid, ahová bármikor viszamennél, vagy akár le is telepednél?
Nagyon szeretem a meleg helyeket, hideg helyre nem szívesen mennék hosszabb időre.
Nagy kedvencem Amerika, de más európai mediterrán országokat is kedvelek.

A sok utazás alfája a jó csomagolás. Előre megtervezetten csomagolsz, vagy utolsó pillanatban?
Sajnos én az utolsó pillanatban csomagolók táborát szaporítom:) Ennek ellenére általában sikerül jól összeválogatnom a bőröndöm tartalmát.

Racionálisan vagy emocionálisan döntesz a pakolásnál, azaz a fél ruhásszekrényt bedugod a bőröndbe, vagy csak azokat viszed el, amik fontosak?
Igyekszem csak a legfontosabbakat bepakolni. Míg más lány bőröndje pattanásig feszül már utazás előtt, nekem csak visszafelé, az utazás végén:)

Napozós, tengerparton forgolódós, vagy városi, sétálgatós, kultúrturista vagy?
Napozós,tengerpartos,pálmafás:) Számomra ez jelenti a kikapcsolódást, nyaralást. Hideg helyen képtelen lennék "nyaralni".

Mit jelent számodra a "kikapcsolódás" fogalma?
Fekszem a fehér homokos parton, égszínkék víz mellett, tűz a nap, körülöttem pálmafák és egy jéghideg finom koktélt kortyolgatok. Na, és persze jó zene szól;)

Repülő, vonat, hajó, kocsi: melyik a kedvenced és melyiket nem szereted, és miért?
Hosszabb távra kizárólag repülővel utazom. Régebben nagyon fájt a fülem a repülőn leszállásnál, de nemrégiben kitaláltam erre egy jó megoldást, úgyhogy már ez a kellemetlenség sincs meg. Autóval rövidebb távokra szeretek utazni. A vonatot és hajót nem szeretem. Ez utóbbit az enyhe tengeribetegségem miatt sem.

Ha elindulsz egy új országba, akkor előtte mindent átolvasol róla, vagy "ahogy esik, úgy puffan" elv alapján belecsapsz?
Volt már olyan, hogy nagyon rákészültem és sokat olvastam az adott helyről, de olyan is, amikor vaktában, információ gyűjtés nélkül belevágtam az utazásba.

Mely országokba vágysz és miért? Egyáltalán létezik olyan ország, ahol szívesen élnél? Ha igen, miért pont ott?
Egzotikus helyek közül még csak Balin voltam, de szeretnék még több hasonló helyet megtapasztalni. Hosszabb távra leginkább Amerikát választanám, hiszen ott is megtalálható a tengerpart, viszont amellett minden más, ami egy fejlett civilizációs élethez szükséges.

Mi volt a legkellemesebb és a legkellemetlenebb élményed utazásaid során?
Legkellemesebb élményem az utazásaim során általában a vásárlás:)) Igen, én is nőből vagyok:) De persze a szép tájakat és épületeket is tudom értékelni. A legkellemetlenebb mindig a múzeum látogatás és az un. "turistás gyaloglás" egész nap.

Mindent megkóstolsz egy új, ismeretlen országban, vagy óvatos duhaj vagy?
Elég finnyás vagyok ételek terén,de ha valami ízlik,abból rengeteget birok enni:) Ismeretlen országban csak olyat merek megkóstolni, ill. enni, amiről tudom, hogy higiénikusan készítették el, nem romlott.

Mi az a három dolog, ami nélkül nem indulnál el sehová?
Telefon, egy jó könyv, kedvenc bikini.

Forrás: UTAZÓNA


Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását