2024. május 2. - Zsigmond

A politika helyett inkább a focit választja az OTP-vezér

Csányi Sándor csak akkor tesz pénzt a magyar futballba, ha valamelyik csapat nyereséges lesz - mondta az OTP vezérigazgatója az MTV Szólás Szabadsága című műsorában.
2007. április 2. hétfő 10:42 - Hírextra
"Amikor a Pick és a Sole Mizo is stabilan nyereséget termel, akkor befektetek a magyar fociba" - mondta Csányi sándor Botka Lászlónak, Szeged szocialista polgármesterének az adás előtti percekben. Az OTP  vezére szerint legalább egymilliárd forintot kellene beletenni egy magyar klubba ahhoz, hogy megbízhatóan ott legyen a bajnokok ligájában. Baló György azon kérdésere, hogy venne-e egy focicsapatot, Csányi így válaszolt: "Hát feltehetően ez lesz a vége".

Az OTP első embere arra a felvetésre, hogy ő maga ugyan sokat jótékonykodik, a bankja jóval kevesebb költ jótékony célra: úgy reagált: az OTP jóval több adományt nyújt a rászorultaknak, mint más cégek, csak ők nem reklámozzák ezt.

A bankár-üzletember a beszélgetés végén kategórikusan kijelentette, hogy - annak ellenére, hogy többen szívesen látnák őt a politikai életben - semmiképpen nem kíván szerepet vállalni, amíg az eszénél van, inkább Az a gondolat foglalkoztatja, hogyan lehetne az OTP-ből Európa nagy bankját megcsinálni.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását