2024. május 8. - Mihály

Inkább nyaralt, eurómilliók számolása helyett

Előkeveredett a százmillió eurót (25 milliárd 194 millió forint) nyert mázlista lottózó, aki csak azért nem jelentkezett eddig, mert nyaralása alatt kipihente az izgalmakat.
2007. február 19. hétfő 19:59 - Hírextra
Mint a belga lottótársaság hétfőn közölte, az újdonsült milliárdos, egy flandriai férfi egyszerűen és prózaian szabadságon volt, ezért késlekedett.

A mázlis nyaraló február 9-én nyerte meg az igen szép összeget, s ahogy teltek a napok, hallgatásával úgy taszította egyre több honfitársát meghökkenéssel vegyes lázas találgatásokba. Sok belga már arra tippelt, hogy az ország lakóira olyannyira jellemző higgadt megfontoltságról és diszkrécióról van szó. Ugyanakkor az idő múltával nőtt az országos izgalom is, mert a szabályok értelmében húsz hét elteltével az összeg visszakerült volna a nemzeti szerencsejáték-társasághoz, és annak jótékony célú programokra kellett volna fordítania a summát.

Az eddigi legnagyobb nyereményt egy ír hölgy érte el, ő 115 millió 435 ezer 126 eurót nyert 2005-ben.

A 2004 februárjában útjára indított európai szuperlottóban kilenc ország: Franciaország, Belgium, Írország, Nagy-Britannia, Spanyolország, Portugália, Luxemburg, Svájc és Ausztria vesz részt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását