2024. május 2. - Zsigmond

Gálvölgyi helyett jó a düblőr is

Gálvölgyi János egy 30 millió forintot érő lakáshoz jutott volna, ha elfogadja egy cég ajánlatát, miszerint egy lakóparkot kellett volna reklámoznia. A cég nem adja fel, ha nem Gálvölgyi, akkor majd egyik hasonmása fog kötélnek állni.
2007. február 16. péntek 09:04 - Hírextra
A színész-humoristának óriásposztereken kellett volna reklámoznia a lakóparkot, ám az ajánlatot ez idáig ismeretlen okok miatt Gálvölgyi visszautasította, és a jelek szerint semmi esély nincs arra, hogy mégis elvállalja a munkát, közölte a Blikk.

A lakóparkot értékesítő cég azonban, ha törik, ha szakad Gálvölgyi-hasonmással fogja ezt a reklámkampányt lefolytatni. Az is igaz, hogy a szerencsés alteregó nem fog ilyen szép summát kapni, de az ígéreteknek megfelelően ő sem fog rosszul járni.

"Miután a cégnevünk magyarul azt jelenti, hogy vicces, humoros, így gondoltunk arra, hogy a művész úrral reklámoztatnánk a lakóparkot. A visszautasítást követően azonban egy hozzá hasonló dublőrt keresünk" - nyilatkozta a cég tulajdonosa, Almásy Sándor.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását