2024. május 6. - Ivett, Frida

Ez ki Lett pipálva

Priskin Tamás két góljával a magyar válogatott 2-0-ra legyőzte Lettország együttesét a négycsapatos ciprusi labdarúgó-tornán, így megszerezte a harmadik helyet. A két csapat most találkozott egymással ötödször 1995 márciusa óta, és a mieink a negyedik győ
2007. február 8. csütörtök 08:05 - Hírextra
A magyar válogatott bátran kezdte a mérkőzést. Több támadást vezettek a mieink, mint a lettek, többet lőttek kapura is, és a 32. percben megszerezték a vezetést. A gólszerző Priskin Tamás volt. A Watford támadója a szünet után is főszereplő maradt, az 52. percben ismét őt ünnepelte a csapat. Bár az érdremi munkát Farkas Balázsra bízta, aki megszerezte a labdát Ivanovstól a 16-oson belül, majd gólpasszt adott Priskinnek, akinek már csak azzal kellett ötrődnie, hogy 8 méterről az üres kapuba passzoljon (0-2).

Priskin Tamás ezen a meccsen nem bírt magával, és ott folytatta, ahol abbahagyta: a 77. percben kis híján mesterhármast ért el. Ekkor Filkor Attila lőtt be egy labdát élesen jobbról, és az exgyőri csatár előre vetődve, fejjel alig vétette el a kaput. Hét perc múlva még ennél is nagyobb lehetősége volt Priskinnek, de a szerencse ezúttal sem szegődött mellé – a lövése a kapufáról pattant ki.

A hátralévő percek jórészt cserékkel teltek el. A magyar válogatott 2-0-s győzelmével megszerezte a harmadik helyet a tornán.

„Gratulálok mindenkinek, nemcsak azoknak, akik most jelesre vizsgáztak küzdeni tudásból és győztek, hanem azoknak is, akik tegnap játszottak, s most kimaradtak a csapatból” - fogalmazott Várhidi. „Mindenkit dicséret illet, mert megtette a magáét, annyit tett hozzá a csapat játékához, amennyit az adott helyzetben tudott. A Lettország elleni győzelem mindenképpen elismerésre méltó eredmény, de semmiképpen sem szabad túlértékelnünk, mert tisztában kell lennünk azzal, hogy vannak még hibák, amelyeket feltétlenül javítanunk kell.” (NSO)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását