2024. április 25. - Márk
Top hírek:
 

[1]
Oldalméret:
aser
2009-07-13 11:47:14
Akkor melyik országban van et a topik?Mocsok náci!
aser
2009-07-13 00:19:54
Eltünt a szlovák náci?
...
2009-01-03 06:46:58
te hülye vagy. sosem lépek csapdába... :-)
lopicigazsi
2009-01-02 15:07:48
Én utálom a kirekesztést. Utálom, hogy nem tudnak emberek egymás mellett békében élni. És Te? www.afal.hu
ocsabika
2008-12-31 09:38:07
Bocs, Aser, rossz helyre tettem egy vesszőt, minek értelmében nem te vagy fasszopó, ne haragudj:)
Ha én írtam valamit Benedekre,akkor kérlek világosíts fel, mit, mert nem emlékszem.
ocsabika
2008-12-23 19:04:22
ocsabika orsós csabika! Úgy gondolom, nem kellene visszaéni a nevemmel, fiam, mert véged lesz, mint a botnak, van rendes nevem, de sem orsós, sem csaba! fasszopó Ashernek meg igaza van, csak valahogy néhány dolog el lett ezen az oldalon baszva!Majd ha sokat rinyálunk érte, talán rendbehozzák! De akkor rinyáljunk, és ne zsidózzunk, itten orrba szájba
saxo
2008-12-17 20:49:01
'aser'.

Régen jártál erre, kedves zsidó barátom.
Pedig, most, kivételesen egy plattformon vagyunk...
ocsabika orsós csabika
2008-12-16 21:59:27
Szaxofon és orsós csabi!
Mi a k.rva anyátokat sír a szátok? Meg "szlovákúl"? Hosszú ú-val? Vonyítasz b.zmeg? :)) "Magyarkodni talán te szoktál, vagy inkább "zsidózni"? :) Valahogy így? Pl:
"OFF: a You Tube-val kapcsolatban: "Új frontot nyitottak a "“gyűlöletkeltés”" ellen

Categories: izrael, titkosszolgálat and Új Világrend
Tags: ADL, cenzúra, gyűlöletkeltő, megosztás, moszad, videó, youtube
A felhasználók többé nem oszthatnak meg "kellemetlen", illetve "zavaró" tartalmú videókat az izraeli hadigépezet által elkövetett háborús bűnökről. Néhány napja ugyanis a Youtube hivatalosan is partnerkapcsolatba lépett az ADL (Anti-Defamation League) nevű szervezettel, hogy együtt harcolhassanak a "gyűlöletkeltő" tartalom ellen. A partnerkapcsolat egyik eredménye a Youtube által újonnan bevezetett Abuse & Safety központ, ahol maguk a felhasználók jelenthetik a zavaró és gyűlöletkeltő tartalmakat. Az ADL szakemeberi által kifejlesztett új "szolgáltatást" december 11-én hagyták jóvá Washingtonban. Az alábbi linken elérhető:
http://help.youtube.com/support/youtube/bin/request.py?contact_type=abuse.
Ezzel a Youtube hivatalosan is az izraeli titkosszolgálat eszköze lett. A Moszad fedélzetére lépve együtt harcolhatnak a kellemetlen tényeket tartalmazó videók ellen. Az ADL ugyanis a Moszad egyik legprofesszionálisabb szervezete, ami az interneten terjedő gyűlöletkeltő tartalmat hivatott kiszűrni.
Az internetes videómegosztókat évről-évre egyre többen látogatják.
A Youtube a világ egyik leglátogatottabb weboldala, melynek tartalma milliók véleményére van befolyással. Csúcsidőben több mint 700, 000 látogató nézi egyszerre az oldalt. A felhasználók 32 százaléka ritkábban értesül a hírekről tévéből, mint internetről. A felhasználók 66 százaléka egyéb tevékenységeket művel (32 százalékuk tévét néz, 36 százalékuk más weboldalakat böngészik) miközben be vannak jelentkezve. A Youtube októberben 99,5 milliós rekordlátogatottságot ért el.
Az ADL (azaz Moszad) parancsnokság röviden azt jelenti, hogy szerte a világon milliók válnak agymosottá. Továbbá a Moszad bármit cenzúrázhat, amit írsz, vagy feltöltesz a Youtubera. Előbb-utóbb minden cionista-, Izrael-, vagy háborúellenes videót törölnek. Az új videók pedig (ha szerencséd van) mindössze néhány óráig lesznek csak láthatók. A Youtube a Moszad oázisa lesz, amin ezentúl csak és kizárólag a mainstream médiabirodalmak által közvetített verziót láthatod. Nem lesz több Zeitgeist, 9/11 tények, különféle elméletek, kiszivárgott háborús videók vagy "kellemetlen" dokumentumfilmek, melyek eddig a legtöbb ember szemét nyitották fel. A "zavaró" tartalom szépen megkapja majd az antiszemitizmus jelzőt. Az új korszakban cserébe láthattok majd sok-sok arab-, iszlám- és keresztényellenes, fasisztás, nácis, holokausztos videót.
"
Tetszik Saxikám? :P
ocsabika
2008-12-16 12:58:29
Úgy gondolom, és ez az üzemeltetők dolga, hogy néhány hozzászólást, a hozzászólókkal együtt törölni kellene, mondjuk a legjobb lenne, ha a lakhelyükkel együtt lehetőleg napalmmal!
saxo
2008-12-15 20:46:04
"Usama bin Muhammad bin `Awad bin Ladin" ......!

Egy szlovákiai topicra írjál, már "idegen nyelven", (MAGYARUL), te szerencsétlen nyelvművész !

Megkapod a választ, de nem a saját anyanyelveden, hanem szlovákúl. Mert az az ő "édesanyanyelvük". Azt ők tisztelik is.

Nem úgy, mint te, kedves "internacionalista senkiféle barátom", akinek a magyar nyelv csak egy eszköz, és nem a saját anyanyelve.

Ha te, kedves magyarkodó, - ámbár meghatározhatatlan érdekeket képviselő - barátom valóban magyar ember, valóban magyar gondolkodású ember lennél, sohanem választottál volna ilyen elmezavarodott, idióta, arab hangzású, nicket magadnak.


És, magyar létedre, soha nem válaszoltál volna egy magyar topicon provokatív módon idegen nyelven megszólaló idióta szlovák provokatőrnek, a saját anyanyelvén.

Ha Szlovákiában magyarul megszólalsz, minimum elfordulnak tőled. A tisztességesebbek, ha válaszolnak is, szlovákul válaszolnak a magyar szóra. Az izgágábbak meg fel is pofoznak, a magyar szó hallatán.

Namost. Te, kedves barátom, veszed a lapot, és szóba állsz egy idióta, provokáló, magyarul kiválóan beszélő, de magyarul direkt és röhögve beszélni nem hajlanó idióta szlovákkal, ráadásul a saját anyanyelvén, egy magyar topicon...!

Nagyeszű.....
Usama bin Muhammad bin `Awad bin Ladin
2008-12-15 09:22:42
ennek magyarul hiába írtam volna vissza! most játszod itt az értetlent. ezek belépnek minden magyar honlapra-portálra ilyeneket beírogatni, provokálni. a you tube olyan oldalai tele van ezzel a szöveggel.
ez angolul írt, akkor csak érti visszafelé. bár lehet ő is csak webfordítóval... aztán írtam neki - ha már szlovák - hát a saját nyelvén, sőt egyszer csehül is.
NEM NEKED ÁLLTAK OTT A VÁLASZOK. ne sivalkodj. ;-P
saxo
2008-12-15 08:55:56
Egy magyar topicon szíveskedjetek magyarul abajogni...! Ez a minimum. Akinek pedig ez az alapvetés nem tetszik, az menjen haza, ahová való. Ez utóbbit lásd alább.....
Usama bin Muhammad bin `Awad bin Ladin
2008-12-15 07:52:52
http://betiltva.com/new/
Usama bin Muhammad bin `Awad bin Ladin
2008-12-15 07:21:25
Tegnap történt Irakban! Friss videó! Add tovább! Mert ezt elhallgatják:
http://www.youtube.com/watch?v=sjIuvB3Hykk
http://www.youtube.com/watch?v=OM3Z_Kskl_U
Ezen röhögj inkább, ne az ilyen retardált szlovák neonáci köcsögön dühöngj. Értsd az eszéhez.
Én csak kicsit visszacsikiztem neki... ;P
Usama bin Muhammad bin `Awad bin Ladin
2008-12-15 07:17:56
cs-ssss-t! pssszt! én csak igyekeztem megválaszolni neki. talán nincsen fordító progid hozzá? ;)
saxo
2008-12-14 19:41:17
No, húzzon innét mindenki HAZA, A HALÁL FASZÁRA!!!!!!!!!!

Idióták.
Usama bin Muhammad bin `Awad bin Ladin
2008-12-14 12:56:55
I have to go, I do not have plenty of time to converse with you here. Look up your mother and fuck thoroughly from behind. Do not interest, be looking for something else next because I do not answer. And you will be ill then. Because you are mad. Then a dogcatcher injects you possibly.
:)
Usama bin Muhammad bin `Awad bin Ladin
2008-12-14 12:52:15
Dostanete darček od nás čoskoro! Nejsem to, čo zrady. Ale budete ma» chorý a potom rýchlo rozkladu. Ako sliepky, pretoľe ta rána v klietke. Pre tých, ty zviera?
:)
SlotaFan
2008-12-14 12:48:50
If you want really know, how we Slovaks hate you, visit our web-page of Slovak newspapers Nový Čas - www.topky.sk, there a lot of discussion about hungarian topics and there write a lot of Slovaks insult magyars. Or in the well-known Slovak webpage azet.sk, in the topics underneath the news all Slovaks write, that they hate magyars!!!
SlotaFan
2008-12-14 12:45:07
But you´ll never see, if I´m or if I´m not a Slovak, because no one from u speak Slovak, so no one from u couldn´t talk to me in Slovak, you have any fact, that I´m not a Slovak.
SlotaFan
2008-12-14 12:42:14
Don´t worry, mocksos magyar, I will never visit your homeless land, we were in Croatia already with my family 4 years ago, but we hate magyars and we travel through the Austria. Btw. there are many hungarian tourists in Slovakia in Tatry, but this year a lot of magyars will have broken bones in the better case, and will be killed in worse case!!! Fucking mocskos büdös magyar!!! Magyars out of Slovakia, you are sumhumans!!!!!
Usama bin Muhammad bin `Awad bin Ladin
2008-12-14 12:40:02
Do you not know something else? You were winded up, than the springy monkey? You do not know languages! You do not understand even the Slovak! You are a provoker only! You are not Slovak, only a bar of animal.
Usama bin Muhammad bin `Awad bin Ladin
2008-12-14 12:36:37
You stupid Slovak tourist! If you are spent on this again on the summer then cross onto Adriatic, be afraid then very much, be terrified! Because it is beaten up if you stop that goat shit Slovak your mouth! We do not go towards you, but I saw it on all summer as a thousand Slovak cars go away in this direction! We notice it then! I frightened some cowardly compatriots of yours already on the summer!
:)
Usama bin Muhammad bin `Awad bin Ladin
2008-12-14 11:29:38
My jsme český nesnáąím tyto ąpinavé Slováci upřímně! Stejně jako to, ľe neľ opice na palmě. Přijdou si dolů, zatímco banánů je odcizen od stolu a pouze oni kraul jiľ zpět. Jsou oąklivé, chlupaté a ječení zvířat.
:)
Usama bin Muhammad bin `Awad bin Ladin
2008-12-14 11:24:14
This is the Slovak seriously ill one. His mother as a child softly shat on the rear hole and a needy watched his head. Since then so Slota-féle the dick of monkeys feeds, but cannot grow up for a man. Poor animal, do not pay attention to him!
:)
Usama bin Muhammad bin `Awad bin Ladin
2008-12-14 11:20:37
My ste křičel na svojej matky reďkev tu krava na anglický jazyk, keď vaąe ąpinavé krvavé slovenského jazyka je tu! Myslíte si, ľe moľno nebudete rozumie»? Nachádzate sa prepadol na chrbát z vaąej matky a opice, ktorá je prekliate nebol uvedený fracek.
:)
SlotaFan
2008-12-13 21:03:41
Stinky magyars go back to asia!!!! We all Slovaks hate you and won´t you as a neighbours!!!! Give back your stolen land!!!!! You are just primitive barbars from asia, you came 5 centuries after us with your fluffy ugly horses!!!!!
Hungary = stolen land, created history, no past, no future!!!!
Fuck you, magyars!!!! Shame on you from Slovakia!!!! And don´t visit Slovakia, becuase Slovaks will break your bones!!!! We don´t want hungarian tourists in Slovakia!!!!!
Éljen Ján Slota, Éljen Fico, Éljen a Slovenská pospolitos»!!!!!!!!
Magyars into gas!!!!!! You can flag my message anybody you want to, but I´ll never have problems, my parents are lawyers and they´ll protect me!!!!! You could try it once and you will be arrested soon!!!!!!!
Btw. only because of me was the video in tube about burning Slovak flag suspended and only because of me it is in media now!!!!!!
Magyars are a cancer of Europe, peace will be only if you ride back to your homeland between Kasachstan and Mongolia!!!!!!!!
[1]
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását