2023. június 1. - Tünde
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Matt LeBlanc összekeveri szerepét az élettel

A nagysikerű Jóbarátok sorozat nőfaló figurája, a kissé buta ámde ártalmatlan Joey-ja a híres hírhedt Tribbiani-stílusban csábította el legutóbbi áldozatát, egy brit színésznőt. Mindeközben párja, Andrea Anders várta otthon.
2010. június 22. kedd 10:48 - HírExtra
Londonban forgatja LeBlanc a BBC2 számára a legújabb sorozatát, ebben önmagát alakítja. A forgatás alatt ismerkedett meg Holly Magrathtal, a színésznőt azonnal kinézte magának és korábbi karakterének megfelelően ráhajtott. Joey ellenállhatatlan stílusával nyomult, szinte azonnal elbűvölte a lányt.

– Pezsgőt rendelt, és órákig nézett a szemembe, miközben magamról meséltem neki – pakolt ki végül a nagy nyilvánosságnak az afférról Holly. – Az első két randin nem bújtam ágyba vele, így aztán nem adta fel. Harmadszorra azonban már nem tudtam ellenállni. Mondanom sem kell, hogy másnap épp úgy jártam, mint Joey összes barátnője a Jóbarátokban.

Illetve valamivel jobban, hisz Holly a beteljesedés után legalább egy SMS-t kapott, míg Joey rendre nem hívta többé behódolt csajait.

– Alig hogy hazaértem az együtt töltött csodás éjszaka után, megkaptam az SMS-t, amiben közölte, hogy nem találkozhatunk többé – mondta Holly, aki szégyelli ugyan, hogy rászedték, de nem bírta magában tartani a pikáns epizódot.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását