2023. március 24. - Gábor, Karina
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Az EU-biztos biztos a Nabucco-ban és bennünk

Az Európai Unió összes tagállama, benne Magyarország is elkötelezetten támogatja a Nabucco gázvezeték megépítését - fejtette ki Andris Piebalgs energiaügyi biztos az Európai Parlament keddi nyilvános energiaügyi meghallgatásán.
2007. április 25. szerda 12:22 - Hírextra
Az MSZP európai parlamenti delegációjának az MTI brüsszeli irodájához eljuttatott tájékoztatása szerint a biztos az említett fórumon egy lengyel liberális EP-képviselőnek válaszolt, aki rákérdezett a magyar kormány álláspontjára.

Az ülést követően Tabajdi Csaba (MSZP), az EU-orosz interparlamentáris delegáció tagja elmondta: a Nabucco vezeték közös uniós érdek, és az Európai Unió és a tagállamok közös feladata a jövőben, hogy biztosítsák a vezeték üzemeltetéséhez szükséges gáz forrását és elősegítsék a befektetők részvételét a projektben.

Harangozó Gábor (MSZP), az EU-ukrán interparlamentáris delegáció tagja a tájékoztatás szerint elmondta, hogy véget kell vetni a belpolitikai indíttatású vádaskodásoknak. A Nabucco és a Kék Áramlat mesterséges szembeállítása felesleges és kontraproduktív - áll a közleményben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását