2024. július 27. - Olga, Liliána

Az egyedi öltöny nem luxus, hanem kiváló befektetés!

Az öltöny nagyon sok ember életében munkaeszköz és elvárt öltözködési forma, ebben az esetben pedig nem engedhetjük meg magunknak azt, hogy silány minőségű, elavult, kopott, túlméretezett vagy szűk, előnytelen kialakítású ruhát viseljünk, hiszen akár egy üzleti tárgyalás sikere is múlhat ezen a momentumon.
2023. július 27. csütörtök 14:13 - HírExtra

Az igazán testünkre illő öltönyt hiába is keressük a ruhaüzletekben, hiszen a konfekció egy átlagos szabást tesz lehetővé. Ilyenkor egy szabónál készült egyedi öltöny elengedhetetlenül szükséges befektetés lesz számunkra.

A szabó sohasem megy ki a divatból!

A méretre szabott ruhák biztosan illeni fognak ránk, mondta el a The Suit Company vezetője, hiszen az öltöny készítés Budapest belvárosában egy különleges hangulatot és érzést fog kelteni minden megrendelőben. A szabónál ugyanis minden egyes elkészített termék egyedi és megismételhetetlen ugyanúgy, mint egy művészeti alkotás.

Nem véletlen, hogy a fast fashion korában, ahol a divatcégek ontják magukból a ruhákat, valamint a tömeggyártás elárasztja az összes üzletet, a tradicionális szabászat mégis talpon tudott maradni. Az általa létrehozott érték ugyanis sokak számára védendő, ezáltal a szabóságok az exkluzivitásra, egyediségre vágyó emberek paradicsoma tudott maradni.

Bespoke és semi bespoke, öltöny méretre szabva

Az egyedi öltöny több összetevő miatt is garantálja, hogy értékálló beruházás lesz a tulajdonosa számára. Az anyagok a legkiválóbbak, a szabásminta egyénre készül, a varrás pedig gépi vagy kézi technikával történik, mégpedig alaposan, odafigyelve és hibáktól mentesen.

A szabónál a megrendelő a főszereplő, az ő kívánságait lesik, neki készül egy egyedülálló alkotás, amit hosszú évekig megelégedettséggel viselhet.

Első találkozás: a tervezés

A szabónál tett első találkozásunk, mely természetesen időpont-egyeztetés után jön létre, a tervezéssel fog elkezdődni. A szabó egyben stílustanácsadó is, így nyugodtan rábízhatjuk a terveket, hiszen figyelemmel lesz testalkatunkra, tudja, hogy mit kell rajtunk kihangsúlyozni és mit kell palástolni, ezenkívül ismeri az aktuális trendeket is.

A szövet kiválasztása után méretvétel következik, ez garantálja a pontosan illeszkedő végeredményt. A szövet mellett ki kell választani, a gombokat, a cipzárt, valamint a cérnát is.

Dolgozik a szabó: az egyedi szabásminta, valamint a köztes próba

A méretvétel után minden megrendelőre saját szabásminta készül, ezt tradicionálisan, kézzel készítik, így biztosak lehetünk benne, hogy kényelmes ruhadarab fog születni. A bélés is választható, ez is kézzel készül, ragasztás és gépi technológia nélkül.

A végső simítások előtt még egy köztes próba szükséges 1-2 hét múlva, ahol felpróbálható a ruha, és elvégezhetők a végső igazítások.

Elkészült a bespoke öltöny

Az utolsó alkalommal már öltönyöddel távozhatsz, amely teljesen a te stílusodban készült, tökéletesen illeszkedik, és kiváló minőségű.

Az új öltönyöd ki fog tűnni a tömegből és minden pillanatban a minőséget és a megbízhatóságot fogja sugallni.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását