2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Női öltözködési ötletek a tavaszi-nyári szezonra

Néhány szezon óta a tornacipők meghódították az utcákat és a kifutókat, és egyre gyakoribbá válik a női ruhákkal való párosításuk. A tornacipőket azonban nem könnyű kombinálni a lányos öltözékekkel.
2022. március 1. kedd 11:30 - HírExtra

Néhány szezon óta a tornacipők meghódították az utcákat és a kifutókat, és egyre gyakoribbá válik a női ruhákkal való párosításuk. A tornacipőket azonban nem könnyű kombinálni a lányos öltözékekkel. Talán a kedvenc ruhádat szeretted volna kényelmes cipővel viselni, de a tornacipő vaskos kialakítása megállított, mert nem illett az egész öltözék nőies stílusához. 

Ebben az A teniszcipők kényelmesek, mindig divatosak, és különböző módon kombinálhatóak ruhákkal vagy szoknyákkal. A melegebb évszakokban remekül helyettesíthetik a szandálokat és a flip-flopokat, és nagyon könnyűek és kényelmesek.

A tökéletes nyári kombináció: ruha és tornacipő

Úgy tűnik, ez az elegáns kombináció idén is divatos marad. A bolyhos ruhák és ezek a tornacipők remek alkalmi megjelenést biztosítanak a forró, de a hűvösebb napokon is. Akkor is élvezheted a nőies öltözéket, ha a tornacipőt választod a magas sarkú vagy szandál helyett. Egy univerzális öltözék létrehozásához választhatsz egy diszkrét mintás midi ruhát és fekete teniszcipőt ugyanebből a vonalból.

Ha fehér tornacipőt szeretnél viselni, akkor egy virágmintás ruhával kombinálva nőies megjelenést kölcsönözhetsz öltözékednek.

Ha a nőies stílus nem jellemző rád, bármikor választhatsz egy fehér farmert és egy színes felsőt, valamint egy pár fekete női teniszcipőt.

Sportruhácskák, az idei szezon sztárja

A kapucnis vagy nem kapucnis, sportos ruhácskák ideálisak azokra a napokra, amikor teljesen el akarod felejteni a magas sarkút, és a kedvenc teniszcipődet viselnéd. Mivel könnyen párosítható tornacipővel, ez a fajta ruha kényelmes és sokoldalú. Ráadásul nem is igényel sok kiegészítőt.

A sportos ruhácska sosem megy ki a divatból, pontosan azért, mert mindig rendelkezésre álló opció. Nagyszerű választás alkalmi nappali ruhákhoz, valamint edzőterembe, parkba vagy baráti társaságba.

Egy ilyen egyenes szabású ruha a megfelelő könnyű lábbelivel együtt nagyon inspiráló választás a tavaszi-nyári szezonban. Ha alkalmi megjelenésre vágysz, válassz egy szürke ruhát, és kombináld egy pár pasztellszínű teniszcipővel.

A klasszikus fekete ruha

Amennyire sokoldalú a fekete, még az kellene, hogy egy igazi “little black dress”-t ne lehetne egy pár teniszcipővel párosítani. Ez a fajta tornacipő gyökeresen megváltoztatja egy öltözék stílusát. Ha például sportosabb, a gördeszkás kultúra által inspirált ruhát szeretnél, választhatsz egy egyszerű szabású ruhát és egy slip-on piros női teniszcipőt.

Tedd félre a tabukat és válaszd a "tiltott" kombinációt

Nem lehetetlen az elegáns és az alkalmi öltözködés összeillesztése. Valószínűleg nem egyszer elgondolkodtál már azon, hogy a tornacipőt lehet-e hivatalos alkalmakra is viselni. A válasz igen: még egy menyasszony is viselhet fehér tornacipőt a hibátlan menyasszonyi ruhájához. Egy elegáns szerkesztésű, alkalmi öltözékötlet lehet egy hosszú, fekete ruha és egy univerzális, egyszínű teniszcipő párosítása.

Mi több, a hosszú ruha teniszcipővel is sikeres boho öltözéket alkot. Egy tengerészkék ruhával, egy pár bokáig érő fehér teniszcipővel és egy fehér farmerdzsekivel friss, tavaszias outfitet kaphatsz.

Sportcipő és ruhácska biztosítja a mindennapi kényelmet

Azt már tisztáztuk, hogy a tornacipő vagy az alacsony talpú teniszcipő szinte bármilyen ruhadarabbal viselhető. Vannak apró trükkök, amelyekkel ez a kombináció nagyon könnyen megvalósítható. Például a lábszár vonalát hosszúra kell húzni - ezt úgy érheted el, hogy olyan ruhákat viselsz, amelyek kivágása a térddel egy szintben vagy a térd fölött van. 

Másodszor, a balettcipőhöz zoknit is választhat, mivel ezek diszkrétek, és az outfitet "természetesebbé" teszik. Egy másik trükk, amit érdemes szem előtt tartani egy ilyen öltözék összeállításakor, az a slip-on teniszcipők kiválasztása, amelyek könnyen párosíthatók alkalmi ruhákkal vagy színes szoknyákkal.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását