2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Kiváltságosok kapják az EU- pénzeket?

A koronavírus-járvány árnyékában az Orbán Ráhelhez köthető Magyar Turisztikai Ügynökségen (MTÜ) keresztül teljesen átalakították a magyar turisztikai szektort. Az ellenzék szerint újabb százmilliók landoltak a fideszes kiváltságosok zsebében. 
2022. február 9. szerda 14:18 - HírExtra

Az Egységben Magyarországért szövetség az MTÜ közpénzből készült felvételeinek felhasználásával alternatív országimázs-videót készített. A videó úgy fogalmaz: 
 
“Nincsenek fideszes és nem fideszes hegyek, nincsenek fideszes és nem fideszes folyók. Egy közös hazánk van, ami mindannyiunké, még akkor is, ha valakik el akarják lopni hektárról hektárra. Nincs fideszes és nem fideszes zászló, ahogy nincs fideszes és nem fideszes ünnep sem. Magyar zászló van, és közös nemzeti ünnep van. Persze lophatnak egy ünnepen is. De az ünnepet nem lophatják el, a nemzetet nem lophatják el, és ha mindannyian elmegyünk áprilisban, akkor soha többé nem lophatnak el semmit.”

Az Egységben Magyarországért szövetség szerint az MTÜ legújabb korrupciós ügye is bizonyítja: Orbán Viktornak fontosabb saját családjának gazdagítása, mint a magyar emberek védelme. A gazdaságvédelemre szánt források jelentős részét költötte saját strómanjai gazdagítására, miközben a vendéglátósok, a turizmusból élők egyre kilátástalanabb helyzetbe kerülnek. 

Az Elios-ügy kapcsán született OLAF-jelentésből kiderült, hogy Orbán családja konkrétan bűnszervezetben elkövetett csalás nyomán szerezte az első milliárdjait. Úgy tűnik, hogy nem csak Tiborcz István, hanem Orbán Ráhel és a hozzá tartozó Magyar Turisztikai Ügynökség is kiveszi a részét a magyar emberek megkárosításából és a családi vagyon “gyarapításából” - figyelmeztet az ellenzéki szövetség.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását