2024. május 17. - Paszkál

Páva Zsolt: nem harcolni, dolgozni szeretnék!

Nem harcolni, hanem dolgozni szeretne hétfőtől Páva Zsolt, Pécs vasárnap megválasztott fideszes polgármestere, aki erről győzelmét követően beszélt az MTI-nek a baranyai megyeszékhelyen.
2009. május 10. vasárnap 22:00 - HírExtra
"Hétfőn már munkába is állok, de tudom, nem lesz könnyű dolgom. Viszont nem harcolni, hanem dolgozni szeretnék. Remélem, ebben mindenki, a pécsi közgyűlés tagjai is partnerek lesznek. Én számítok rájuk, s a valódi változás megindul a városban" - mondta a politikus, aki a szavazatok 65,83 százalékának megszerzésével győzte le szocialista ellenfelét, Szili Katalint, az Országgyűlés elnökét.

Páva Zsolt legfontosabb feladatai között említette Pécs gazdálkodásának átvilágítását, a pénzügyi fegyelem megteremtését, a város számára hátrányos szerződések megszüntetését.

Megjegyezte: nem számított ilyen arányú győzelemre, s örömét fejezte ki, hogy ilyen sokan szavaztak bizalmat neki. Úgy vélte, a sikerben nagy szerepe van lelkes és kitartó kampánystábja, számos fideszes aktivista munkájának.
"Azt akartam, hogy megválasztásommal Pécs városa, a pécsiek nyerjenek. Ez mától valósággá válik" - jelentette ki Páva Zsolt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását