2024. március 29. - Auguszta

A határtalan ostobaság

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vasúti közlekedés biztonsága ellen gondatlanságból elkövetett vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy férfivel szemben.
2022. január 31. hétfő 14:46 - HírExtra

 A nyomozás adatai szerint a gyanúsított személygépkocsival közlekedett a 4809-es úton 2021. december 6-án 10 óra körül. A sofőr Sárándon, a Bagosi utcában haladt az autójával, amikor a fénysorompó tilos jelzése ellenére behaladt a vasúti átjáróba és összeütközött egy motorvonattal. A közlekedési balesetben a 35 éves férfi könnyű sérüléseket szenvedett.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte az illetékes ügyészségnek.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a balesetek elkerüléséért maguk a közlekedők tehetnek a legtöbbet. Fontos, hogy türelmesen, toleránsan és szabálykövetően közlekedjenek!

Forrás: police.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását