2024. március 19. - József, Bánk

Lassan lejár a határidő

Az Innovációs Nagydíjon kívül, összesen hét innovációs díj kerül átadásra azon társaságok számára, melyek 2022. február 2-ig beadják nevezésüket.
2022. január 19. szerda 11:07 - HírExtra

A Magyar Innovációs Szövetség és a Magyar Innovációs Alapítvány által kiírt Magyar Innovációs Nagydíj Pályázat beadási határideje hamarosan, 2022. február 2-án, 15 órakor lejár.

A pályázaton azok a Magyarországon bejegyzett vállalkozások vehetnek részt, amelyek a 2021. évben kiemelkedő műszaki, technológiai, gazdasági innovációs teljesítménnyel jelentős üzleti hasznot értek el.

Az év legjelentősebb innovációs teljesítményét elismerő Magyar Innovációs Nagydíj mellett a kiemelkedő innovációs teljesítményeket további, összesen hét kategóriában is díjazzák: 

Ipari, Agrár, Környezetvédelmi, Informatikai Innovációs Díj, “Alapkutatástól a piacig˝ 2020. évi Innovációs Díj és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala Innovációs Díja. A legeredményesebb, 2019. január 1. után alapított startup vállalkozás a Magyar Innovációs Szövetség Startup Innovációs Díját nyeri el. 

Forrás: Magyar Innovációs Szövetség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Tudomány témában
Ön szerint mi okozta a koronavírust?
Egyszerű véletlen
Az állatok és emberek közt megnövekedett találkozásszám
Kína terjesztette gazdasági előnyökért
Trump áll mögötte
Nem tudom, de nem lehet véletlen
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását