2024. március 19. - József, Bánk

Milyen karóra illik hozzám?

Napi szinten szembe találjuk magunkat azzal, hogy mennyire számítanak a külsőségek az emberek megítélése során. Általában hajlamosak vagyunk az első benyomás alapján mind ítélni, mind ítéltetni, éppen ezért célszerű mindig odafigyelni arra, hogy a saját megjelenésünkre ne lehessen panasz.
2022. január 18. kedd 09:49 - HírExtra

Az ápoltság mellett érdemes arra is nagy hangsúlyt fektetni, hogy ruháinkat jól válogassuk össze, és persze olyan kiegészítőkkel dobjuk fel, amik passzolnak az öltözékünkhöz, és természetesen a személyiségünkhöz is. Egy szép karóra például tökéletes választás lehet szinte bármilyen ruhához, arról nem is beszélve, hogy a mindennapokban is jól jön az alapfunkciója egy ketyegőnek.

Egyértelműen kijelenthető az, hogy egy márkás karóra manapság már nem csak pusztán egy divatos kiegészítő, de egyfajta önkifejezési mód is, egyes esetekben pedig akár státuszszimbólum is lehet. Mivel sok esetben egy óra üzenetet hordoz a viselőjéről a külvilág számára, célszerű nagy hangsúlyt fektetni arra, hogy valóban a tökéletes karórát találjuk meg a saját részünkre. 

Ez azonban nem annyira egyszerű feladat! Rengeteg szemponton múlhat, hogy milyen karórát érdemes vásárolnod. Olyan dolgokról kell döntést hoznod, hogy milyen szerkezete legyen az adott ketyegőnek, milyen szíjjal rendelkezzen, milyen plusz funkciókkal legyen ellátva, és persze az sem mindegy, milyen stílust képvisel a külsőségek tekintetében az óra. Napjainkban lehet már okos órákban is gondolkodni, melyek tervezésüknek hála jól passzolhatnak a sportosabb ruhákhoz, de akár az elegánsabb megjelenéshez is.

Nem csak az óra kiválasztása előtt kell feltenni magunknak a kérdést, hogy milyen karóra illik hozzám, hiszen az sem mindegy, hogy milyen ruha illik hozzád. Néha nem könnyű eligazodni a divat világában, különösen akkor, ha nem mindig vagyunk tisztába azzal, hogy a saját alkatunkhoz, egyéniségünkhöz milyen darabok, fazonok, és színek állnak jól. Abban az esetben, ha a linkre kattintasz, egy olyan online tesztet tudsz majd kitölteni, ami a segítségedre lehet, hogy igazán trendi és hozzád passzoló ruhákat tudj majd összeválogatni! Mindössze néhány egyszerű kérdésre kell választ adnod, és remek tanácsokat kaphatsz ahhoz, hogy valóban a hozzád leginkább illő ruhákat tudd majd beszerezni!

A fenti linken elérhető karóra webáruházba érdemes ellátogatnod akkor, ha még nem tudod pontosan, milyen óra illik hozzád, hiszen a TimeStore oldalán a legjobb márkák legszebb modelljei között tudsz majd szétnézni. Hidd el, az is megtörténhet, hogy szinte azonnal szerelembe esel az egyik órával! Ami fontos, hogy azt is vedd figyelembe a választásod során, hogy egy olyan ketyegőt keresel, ami egy adott ruhához, stílushoz passzol majd, vagy esetleg olyat, amit bármelyik öltözékedhez viselni tudsz a hétköznapokban. A döntés a te kezedben van!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását