2024. március 19. - József, Bánk

Csak egy kattintásra vagy álmaid otthonától!

A lakásárak évek óta meredeken emelkednek, és a szakértők további növekedést vizionálnak. Ha tehát képbe kerül egy megfelelőnek ítélt ingatlan, csapj le rá! Ne habozz, nem biztos, hogy később jobban jársz.
2021. július 26. hétfő 12:24 - HírExtra

Innovatív online megoldásokkal az ingatlanügyletek sosem voltak annyira egyszerűek, mint az eKRS használatával. Ne szalaszd el a lehetőséget, regisztrálj és szerződj a kiszemelt ingatlanra gyorsan, online ügyintézéssel!

Ezt nyújtja az eKRS

Bármilyen ingatlannal kapcsolatos előszerződés, ingatlan adásvételi szerződés kötése intézhető a KRS Ügyvédi Iroda által üzemeltetett online jogi ügyintézési platformon keresztül. Akkor is segít a felület, ha ajándékozás, bérlés vagy ingatlancsere lehetősége merült fel. Regisztrációd után bármelyik ügylet szerződéseit megvásárolhatod az oldalon keresztül fix áron, mellyel rengeteget spórolhatsz, hiszen a díj független az ingatlan értékétől.

Nincs más dolgod, mint megadni az érintett ingatlan(ok) és szerződő felek adatait. Ezután pedig a szerződés egyedi jellemzőit. Előszerződést is köthettek bármilyen önálló vagy társasházi ingatlanra. A vételár kifizetés részleteinek rögzítése mellett ilyenkor lehetőség van a végleges szerződés megkötésére, a határidő, illetve a tehermentességre vonatkozó vállalások rögzítésére is. 

Ajándékozás esetén az azonnali vagy halasztott átruházás mellett az esetleges visszakövetelési esetek szabályozására kell hangsúlyt fektetni, míg egyösszegű adásvétel esetén a kifizetés igazolását követően azonnali tulajdon- és birtokátruházás lehetséges. Részletfizetéses vétel esetén halasztott átruházás történik, ennek érdekében a részletek számában kell megállapodni. Mód van foglaló és kötbér kikötésére is.

Előszerződés, bérlet vagy csere - menj biztosra

Előszerződni ügyvédi közreműködés nélkül is lehet, ha azonban a felületet használjátok, megelőzhetitek a visszaéléseket. Az eKRS-ben az érintett ingatlan(ok) tulajdoni lapja és a szerződők személyazonossága automatikusan ellenőrzésre kerül, ami megnyugtató lehet.

Csere esetén az elcserélni kívánt ingatlanok azonnali tulajdon- és birtokátruházásának tényét kell szabályozni, mely bíróságilag kikényszeríthető. 

Bérlet is csak szabályozottan

A bérleti szerződés megkötése során a használati, a közüzemi díjakra vonatkozó és a felekre vonatkozó felmondási szabályok rögzítése a lényeges a bérleti díj indexálása, valamint az óvadékszabályok mellett.

Az eKRS sokrétű szolgáltatásainak igénybevételéhez regisztrálj még ma, és intézd otthonod kényelméből ingatlanügyeidet Te is. Az iratok bármikor letölthetők a profilodból. A szerződések aláírása Skype-on lehetséges, így sem időbeli, sem térbeli akadályok nem merülhetnek fel többé a felek vonatkozásában. Az ügymenet ráadásul előre kiszámítható díj ellenében történik, ami a földhivatali ügyintézéssel egybekötve bankkártyával egyenlíthető ki.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását