2024. március 19. - József, Bánk

"Egy gonosz rendszerrel nincs alku"

Fekete-Győr András, a Momentum miniszterelnök-jelöltje arra szólította fel az előválasztás miniszterelnök-jelöltjeit és pártjaikat, hogy bojkottálják az orosz mintájú melegellenes törvényről szóló keddi parlamenti szavazást. 
2021. június 14. hétfő 14:32 - HírExtra

Fekete-Győr elmondta: "Orbán Viktor ismét a keleti diktatúrák felé tekint: ezúttal orosz mintára, egy konkrét törvénnyel teszik a gyűlölet célpontjává az LMBTQ+ közösség tagjait. Az orosz minta alapján pedig már pontos képünk lehet arról, milyen hatással van ez a fajta gyűlöletkeltés egy társadalomra, így a magyarra is: ott az LMBTQ+ közösségek elleni erőszak rendszeressé vált, és nem csak a hatóságoktól kell tartaniuk, hanem saját, a propagandán keresztül egyre jobban felhergelt honfitársaikkal is." 

"Nincs más lehetőség: az összes miniszterelnök-jelöltnek és pártjaiknak bojkottálniuk kell az orosz mintájú melegellenes törvény holnapi parlamenti szavazását, ahogy teszik ezt a Momentum szövetségesei, Hadházy Ákos, Szabó Szabolcs és Szél Bernadettis. Mert egy velejéig gonosz rendszerrel nincs alku."

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását