2024. március 29. - Auguszta

Nézők előtt lesz a BL-döntő

Nézők előtt rendezik jövő hétvégén a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjét, amelyben a címvédő Győri Audi ETO KC is érdekelt.
2021. május 17. hétfő 13:25 - HírExtra

A magyar szövetség (MKSZ) honlapjának hétfői beszámolója szerint az európai szövetség (EHF) és az MKSZ egyeztetéseit követően vált biztossá, hogy beengedhetik a szurkolókat a rangos eseményre. A megállapodás értelmében a Papp László Budapest Sportarénában a teljes befogadóképesség felét használhatják ki, speciális szabályozás mellett.
    
A jogszabályok értelmében a magyar, illetve a Magyarország által elfogadott védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók léphetnek be a csarnokba, korhatárra való tekintet nélkül, tehát kiskorúak abban az esetben lehetnek jelen a négyes döntőben, amennyiben rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Kötelező lesz a maszkhasználat, étel- és italfogyasztás a nézőtéren nem engedélyezett, a folyosókon viszont igen.
    
A jegyárusítás kedden délután kezdődik, a szervező MKSZ péntekig tart fenn belépőket a három külföldi csapat, a francia Brest Bretagne, a norvég Vipers Kristiansand és az orosz CSZKA Moszkva szurkolói számára, amennyiben addig lehetségessé válik az adott országok védettségi igazolásával a belépés a négyes döntőre.

    A torna programja:

    május 29., szombat:
    elődöntők:
Győri Audi ETO-Brest Bretagne (francia) 15.15
Vipers Kristiansand (norvég)-CSZKA Moszkva (orosz) 18.00

    május 30., vasárnap:
    helyosztók:
a 3. helyért 15.15
döntő 18.00

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását