2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Ők adják át a díjakat

Joaquin Phoenix, Renée Zellweger és Cynthia Erivo is a díjátadók között lesz február 28-án, a virtuálisan, két helyszínről jelentkező Golden Globe-díjátadó ceremónián.
2021. február 18. csütörtök 14:28 - HírExtra

A 78. Golden Globe-díjátadó gálán a filmes és televíziós kategóriákban odaítélt elismerések kiosztásában Annie Mumolo, Awkwafina és Kristen Wiig is részt vesz majd.
    
A Hollywoodban akkreditált külföldi újságírókat tömörítő szervezet (HFPA) szerdán közleményben hozta nyilvánosságra a díjainak átadásában résztvevő sztárok nevét.
    
Phoenix tavaly a Joker címszerepéért kapott Golden Globe-díjat, Zellwegert a Judy című Judy Garlandról szóló életrajzi dráma főszereplőjeként díjazták, Awkwafina pedig A búcsú című vígjátékért vehetett át Golden Globe-ot - emlékeztetett a közleményt ismertető The Independent.ie.
    
Az idei Golden Globe-gálát a pandémia miatt január eleje helyett február végén rendezik meg, és a sztárok sem ünnepelhetnek a megszokott módon. A szervezők a fehérasztalos ceremóniát online eseményre cserélték: a gála műsora New Yorkból és Los Angelesből jelentkezik be, a két házigazda Tina Fey és Amy Poehler lesz.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását