2024. március 19. - József, Bánk

Mit ajándékozzunk egy bringásnak?

Neked is van egy “nagy bringás” ismerősöd? Ha van ilyen személy a családodban, akkor sokszor biztosan nagy kérdés az ajándék vásárlása. Pedig a válasz igazán kézenfekvő. A versenybiciklisták, a kerékpározás szerelmesei leginkább a profi kerékpáros alkatrészek beszerzésére koncentrálnak, és a kiegészítőknek már nem szentelnek elég figyelmet. A következő cikkben tehát néhány kiegészítővel érkeztünk, amik ötletet adnak egy felejthetetlen meglepetéshez.
2020. augusztus 10. hétfő 11:22 - HírExtra

Bringás kiegészítők, mint ajándékok?

Igen, jól olvastad! Valójában ezek olyan eszközök, aminek minden kerékpározó örülne, és a legtöbbjüket te is megvásárolhatod online, hiszen némi utánaolvasáson kívül nem igényelnek komolyabb szakértelmet, ellentétben az alkatrészekkel. 

A kitámasztó, a csengő, a kulacs, a pumpa, a sebességmérő, a lakat vagy a kerékpárápoló eszközök, olyan termékek, amelyeknek mi, laikusok talán nem tulajdonítunk nagy figyelmet, de egy bringás életében életmentőek lehetnek. 

A kiegészítők között megtalálhatunk olyan termékeket is, amelyek a mindennapi kényelmet biztosítják, illetve azok a típusok is kaphatóak, amelyek valamilyen speciális esetben használhatóak.

Milyen speciális kiegészítők vannak?

A “speciális” szó gondolom felkeltette az érdeklődésedet, és választ vársz, mitől is annyira különlegesek.

Kezdjünk mindjárt az első csoporttal! Ide sorolhatjuk a kerékpártartókat, tetőboxokat vagy az utánfutót is. Ez utóbbi a családi kalandok támogatója, hiszen lehetővé teszi, hogy a gyerekeket is magunkkal vigyük. Így együtt élvezhetjük a természet szépségeit, a csodás tájakat és a kirándulás örömét. Ha pedig a kis lurkók elfáradnának vagy megunnák, nyugodtan szundikálhatnak is. 

A MaxBike kerékpáros kiegészítői között megtalálhatóak azok a minőségi kerékpáros utánfutók is, amelyek a gyerekek szállítása mellett a csomagok, eszközök szállításában is segédkeznek. 

Hétköznapiasabb kiegészítők

Az általános kiegészítők körébe sorolhatóak a lakatok, csengők, pumpák, lámpák és még sorolhatnánk. De nagy örömet okozhatunk egy bringásnak egy profi sebességmérővel is.

A Cateye Strada Smart sebességmérő például egy olyan minőségi darab, amelynek súlya mindössze 17 gramm, és összekapcsolható okostelefonnal is. Tekerés közben monitorozza a pulzust, a sebességet és a pedálfordulatot is. 

De az ennél egyszerűbb kiegészítők is hasznos ajándékok lehetnek, mint például a védőponyva. Ez vízálló jellegének köszönhetően a szabadban is védi a kerékpárt. 

Mielőtt azonban kerékpáros kiegészítőt vennél ajándékba, arra ügyelj, hogy ezek a termékek bizonyos esetben biciklispecifikusak lehetnek, így vásárlás előtt érdemes tájékozódni! Annyi bizonyos, hogy ezek segítségével felhőtlenül boldoggá tehetsz egy bringást!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását