2024. március 19. - József, Bánk

A legendás pólósok újra vízbe ugranak

A férfi vízilabda Magyar Kupa jövő heti helyosztói kísérő eseményeként rendezik a Waterpolo Masters Summer Cup elnevezésű kupát, melynek keretében újra medencébe ugrik az olimpiai bajnok legendákból álló Millennium Masters gálacsapat.
2020. augusztus 8. szombat 12:37 - HírExtra

Az esemény pénteki sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy az együttesben ott lesz Szécsi Zoltán, Märcz Tamás, Steinmetz Barnabás és Ádám, Kis Gábor, Hosnyánszky Norbert, Fodor Rajmund, Kiss Gergely és Biros Péter.
    
A tornán négy csapat indul, a Millennium Masters mellett ott lesz a masters világ- és Európa-bajnok Oázis Sport Club, az OSC masters csapata, valamint a Ferencváros együttese, amely az 1998-ban Kupagyőztesek Európa Kupáját nyert gárdára épül. Érdekesség, hogy utóbbi csapatban több olyan játékos is szerepel majd, aki a Millennium Masters tagja, így ex-ferencvárosiként Kiss Gergely, a Steinmetz-testvérek vagy éppen Fodor Rajmund.
    
A háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely elmondta, a vízilabda kupasorozat fontosságát szeretnék támogatni és népszerűsíteni azzal, hogy újra együtt, egy torna keretében szállnak vízbe ötkarikás aranyérmes társaival. Hozzátette, bízik benne, hogy minél többen látogatnak majd ki a Margitszigetre.
    
A masters korosztály mérkőzéseit a strandvízilabda szabályai szerint 20 méter hosszú pályán 4+1 játékos játssza.
    
A masters torna meccseit szerdán és csütörtökön a BENU Magyar Kupa összecsapásait követően rendezik 20.45 és 21.30 órától, az eseményre napijegyeket lehet vásárolni hétfőtől.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását