2020. október 27. - Szabina

Egy szuperfilm, amiben Keanu Reeves véletlenül pont nem szerepel

Keanu Reeves most mindenhol ott van, mert éppen újra felívelt a karrierje, méghozzá erősen. A hallatlanul népszerű John Wick-franchise mellett szerepel az új Toy Storyban (mint hang), és iparági hírek szerint hamarosan szuperhős is lesz a Marvel-univerzumban.
2019. június 23. vasárnap 10:18 - HírExtra
 
 Visszatér a Bill és Ted franchise-ban (amely karrierjének első mérföldköve volt), videójáték-hősként is foglalkoztatják, miközben egyre több kiváló tévés szereppel kínálják meg. Nem csoda tehát, hogy a rajongók körében elterjedt a hír: szerepet kapott a Halálos iramban: Hobbs & Shaw-ban. Pedig nem, holott a feltételezés nem teljesen elrugaszkodott gondolat, hiszen a Halálos iramban-franchise sorra begyűjti a legnagyobb sztárokat, így került bele az évek során Dwayne Johnson, Jason Statham meg az Oscar-díjasok: Helen Mirren és Charlize Theron is.

„Imádom Keanut – írja a Twitteren Dwayne Johnson, aki Hobbsot alakítja. – Karrierje egyik csúcspontján van. Beszéltünk arról, hogy öcsém, valamikor csinálunk együtt valamit. De az nem a Hobbs & Shaw. Keanu nincs benne.”

Ugyanakkor Johnson az MTV-nek adott interjújában elárulta, hogy azért lesz egy meglepetés-szereplő a Hobbs & Shaw-ban, de ez tényleg legyen meglepetés.

A Hobbs és Shaw-ban Dwayne Johnson és Jason Statham karakterei együtt mentik meg a világot a genetikalilag felturbózott Idris Elbától.
Forrás: UIP
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását