2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Nem megy most a lövészet

A három magyar közül egyik sem jutott be a szombati nyolcas döntőbe férfi légpisztolyban az eszéki légfegyveres Európa-bajnokságon.
2019. március 21. csütörtök 16:27 - HírExtra
 

Az idei kontinensviadalon a szokásoktól eltérően külön napon rendezik az egyéni olimpiai számok alapversenyeit és fináléit.

Csütörtökön zajlik a férfi, illetve női puska és pisztoly alap is. A napot a férfi pisztolyosok nyitották, s a 78 induló között ott volt a riói olimpikon Tátrai Miklós, valamint Nagy László és Antal Balázs.

Az esélyeknek megfelelően Tátrai volt a legjobb közülük, a döntőre is volt esélye, ám végül - az Eb eredményközlő oldala szerint - 576 körös eredményével két körrel lemaradt a nyolcas fináléról, és a 16. helyen zárt. Nagy 571 körrel a 37., Antal pedig 569-cel az 50. pozícióban zárt.

A folytatásban előbb a női puskások, majd a férfi puskások, végül pedig a női pisztolyosok alapversenyét rendezik meg a horvát városban. A nyolcas döntőkre mind a négy számban szombaton kerül sor.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását