2022. december 8. - Mária

Jobbik: a Fidesz akar dönteni, ki és mennyiért vehet földet

Egy új kormánypárti törvénymódosítás értelmében a jövőben még nagyobb hatalmat kap a Fidesz Agrárkamarája. A termelőkre erőltetett tagdíj, sikkasztási ügyek, szakmaiatlan döntések és a botrányos kamarai választások után tovább terjeszti hatalmát az Agrárkamara -írja közleményében a Jobbik.
2018. november 26. hétfő 20:16 - HírExtra
  A jobbik szerint a kormánypárti politikusok most arra készülnek, hogy az önkormányzatokat és a bíróságokat kiiktatva egyes egyedül a saját embereikből megválasztott szűk bizottságok dönthessenek ki, kinek és mennyiért adhat el termőföldet.

A helyzetet az ellenzéki párt szerint tovább súlyosbítja, hogy a kamara teljes vezetése a Fidesz belsős emberiből áll, akik eddig sem a pártatlan döntéseikről voltak híresek. Úgí vélik, amennyiben a jelenlegi formájában megy át a parlamenten a javaslat, a Fidesz földesúri rendszere korlátlan hatalomra tesz szert a magyar vidéken. A Jobbik minden eszközzel tiltakozik a módosítás ellen és - ha elfogadják - az Alkotmánybírósághoz fordul.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását