2024. május 19. - Ivó, Milán

Nagykorú lesz Gönczi Gábor gyermeke

Jövő szombaton lesz a Showtime Band zenekar tizennyolcadik születésnapja, akire Gönczi Gábor saját gyermekeként tekint.
2009. szeptember 25. péntek 10:19 - HírExtra
Az RTL Klub műsorvezetőjéről, Gönczi Gáborról köztudott, hogy szabadidejében zenél a Showtime Band című zenekarában. A banda ünneplésre készül, ugyanis október első szombatján lesz nagykorú, azaz 18 éves a zenekar, akit Gönczi a saját gyermekeként is kezel.

A tagok pontosan tudják, hogy mennyire sok idő ez, hiszen amikor elkezdték a zenélést, akkor nem hitték, hogy majd ennyire ismertek lesznek. „Szinte gyerekekként kezdtük, és 1991-ben még mindössze hatan voltunk. Az első hangszórókra úgy kerestük meg a pénzt, hogy más zenekarok plakátjait ragasztottuk éjszakánként a belvárosban. De minden más munkát is elvállaltunk, pakoltunk, szendvicsemberkedtünk, mások klubjaiban mi szedtük a belépőt, de olyan is előfordult, hogy engem osztottak be ruhatárosnak.”emlékezett vissza a kezdetekre Gábor.

Egy zenekar születése

„Az első felszerelésünk elfért egy kombi Dáciában. A rendszerváltás után mi lettünk az egyik legtöbbet játszó bulizenekar az országban. 17- 18 évesen már saját vállalkozást alapítottunk. Közben a zenekar létszáma folyamatosan emelkedett. Két évvel ezelőtt érte el csúcspontját, amikor elértük egy focicsapat létszámát. A 11 fős, fúvós szekcióval kiegészült csapat az Omega előzenekaraként debütált a Hungaroringen felállított nagyszínpadon. Azóta így járjuk az országot, idén túl vagyunk a 2000. fellépésünkön is.” – tette még hozzá az ismert műsorvezető.

Így most nagy a készülődés, Gönczi Gábor már hetek óta csak szervezkedik, mert méltó módon szeretnék megünnepelni gyermeküknek, a zenekarnak a születésnapját.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

fókazsír
2009. szeptember 25. 10:39
Vajon a "Fel fel ti rabjai a földnek" kezdetű vidám nótát milyen hangnemben nyomatják? Balos vagy jobbos kicsengéssel?:-))
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását