2022. augusztus 16. - Ábrahám

Bebukta a cigicsempész

Tizenötezer doboz zárjegy nélküli cigaretta volt annak a szlovák rendszámú kisteherautónak a platóján, amelynek sofőrjét azért állították meg a rendőrök Sárospatakon, mert vezetés közben kézben tartott készülékével telefonált - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-t.
2013. szeptember 3. kedd 13:02 - HírExtra
Dobi Tamás ismertetése szerint a kisteherautó 41 éves ukrán sofőrje sem érvényes vezetői engedélyt, sem a jármű papírjait nem tudta bemutatni.

A rendőrök átvizsgálták az autót, amelynek rakterében dobozolva és fóliába tekerve több mint 15 ezer doboz magyar zárjegy nélküli cigarettát találtak. A sofőr kihallgatásán elmondta, hogy megbízást teljesített, azaz fizetség fejében a megadott célállomásra kellett volna leszállítania az autót.

Az ukrán férfi ellen a rendőrség szabálysértés, az adóhatóság pénzügyi nyomozói pedig orgazdaság bűntett gyanúja miatt indítottak eljárást.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását