2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Az üzlet, az üzlet

Hatmilliárd forintos beruházással üzleti és logisztikai parkot létesít az egykori diósgyőri kohászat területén az Európa-Center-Miskolc Kft., a létesítmény első, mintegy 3,3 milliárd forintba került épületeit pénteken adták át.
2013. január 11. péntek 15:55 - HírExtra
Mára jószerivel teljesen eltűnt a diósgyőri kohászat területén az egykoron jelentős méretű salakhegy, a halna. Ennek területén építette és építi ki a társaság az üzleti és logisztikai parkot, amely európai szintű üzleti környezetet biztosít kis-, közép- és nagyobb vállalkozásoknak - közölte Lengyel Attila, a cég ügyvezetője.

A hatmilliárd forintba kerülő beruházás első három, 3,3 milliárd forintba került épülete elkészült, amihez 1,7 milliárd forintot nyert pályázaton a társaság. A későbbiekben újabb három ingatlant adnak majd át. Ezek a nagyobb vállalatok logisztikai igényeinek kielégítése mellett a kkv-szektor részére kínálnak kisebb, 300-500 négyzetméter alapterületű bérelhető vagy megvásárolható munkaterületeket, irodának, raktárnak vagy akár kis- és nagykereskedelmi tevékenységre.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását