2020. augusztus 11. - Zsuzsanna, Tiborc

Megvesztegették az akadékoskodó természetvédőt?

Vesztegetés megalapozott gyanúja miatt nyomoz a rendőrség annak a zöldszervezetnek a vezetője ellen, amelyik megtámadta a győri Audi-beruházás környezethasználati engedélyét - írja a Kisalföld.hu.
2011. június 1. szerda 17:10 - HírExtra
"Egy multinacionális cég feljelentése alapján indult bűnügyben, a Nemzeti Nyomozó Iroda 2011. május 30-án vesztegetés bűntett megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás alá vonta és egyben őrizetbe vette Zs. F. debreceni lakost.

A nyomozást felügyelő ügyészség indítványa ellenére az illetékes bíróság a gyanúsított előzetes letartóztatását nem látta indokoltnak, így Zs. F. eljárás alá vont személy jelenleg szabadlábon védekezhet" - tájékoztatta Bartha László őrnagy, a Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője a portált.

A Kisalföld.hu szerint Czechmeister Mónika, az Audi Hungaria helyettes kommunikációs vezetője azt jelentette be: visszavonta az Audi győri beruházásának ügyében indított bírósági keresetét a Tiszántúli Természetvédők Társulata.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását