2024. április 26. - Ervin

Meg akarta vesztegetni a rendőrt

Húszezer forinttal próbált megvesztegetni két rendőrt egy ittas vezetésen ért autós Mindszentkállán. A rendőrök hivatali vesztegetés miatt feljelentették a férfit
2011. február 17. csütörtök 07:12 - HírExtra
Hétfőn éjjel állították meg ellenőrzésre az autóst a révfülöpi rendőrök Mindszentkállán. A Nissan Navarra vezetője láthatóan ittas volt, s ezt a helyszínen elvégzett alkoholteszt is igazolta. Mikor az 59 éves budapesti sofőrt beültették a rendőrautóba, hogy vérvételre vigyék a tapolcai kapitányságra, a férfi arra kérte a rendőröket, kapcsolják fel a kocsi belső világítását, nehogy csak egy ezrest adjon nekik a sötétben.

A pénztárcából elővett húszezrest a férfi átadta a hátul, mellette ülő rendőrnek, mondván, hogy szüksége van a jogosítványára. A rendőrök meg sem álltak a férfival a tapolcai kapitányságig, ahol az ügyeletes parancsnoknak átadták a húszezrest. Az ittas sofőrrel szemben hivatali vesztegetés miatt feljelentést tettek, emellett ittas vezetésért is felelnie kell majd a férfinak.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását