2024. május 18. - Erik, Alexandra

Már a gázpalack sem az igazi

A vietnámi hatóságok szerint az ország déli részében több vállalkozás is hamis márkanév alatt értékesít gázpalackokat, ráadásul ezeket az előírt mennyiségnél kevesebb gázzal töltik meg.
2011. január 17. hétfő 10:40 - HírExtra
A Viet Nam Gas Association szerint a hatóságok 2009 és 2010 év vége között 17 alkalommal bukkantak hamis márkanév alatt értékesített gázpalackokra a déli országrészben - írja a Viet Nam News portál.

Az incidensek során mintegy 1200 hamis címkével ellátott palackot foglaltak le. A szervezet
szerint a déli országrészben működő szolgáltatók jelentős része kevesebb gázt tölt a palackokba a feltüntetettnél, 30 százalékuk pedig hamis márkanév alatt értékesíti a terméket.

A Ho Si Minh-város piacfelügyeleti szerve által felderített esetben a hatóság ügynökei házkutatást is végeztek, amelynek során az űrtartalom alig feléig megtöltött palackot találtak. Az ügyben gyanúsított személyről kiderült, hogy nagy mennyiségben gyártott és terjesztett szórólapokat, amelyeken az országban piacvezető Sai Gon Petro márkanevét jogosulatlanul használva hirdette termékét.

Binh Thuan tartományban a rendőrség 238 darab, 12 és 48 kilogramm töltősúlyú gázpalackot foglalt le. A palackok mindegyikén hamis márkajelzés szerepelt, és egyik sem volt a jelölt mennyiséggel megtöltve.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását