2024. április 19. - Emma

Veca már babázna

Kisbabát szeretne Janicsák Veca. A karrierje kezdetén álló énekesnő három éven belül szülni akar. Már csak a leendő apát kell megtalálnia.
2010. december 30. csütörtök 17:01 - HírExtra
Janicsák Veca először mutatkozott a sajtó előtt az X-Faktort követően: a Heim Pál Gyermekkórházba látogatott, hogy megajándékozza az ünnepeket betegen töltő lelkes rajongóit. A legjobb női előadó énekelt, autogramokat osztott, és közös képeket készített az apróságokkal, majd kollégánk kérdéseire azt is elárulta, a szívéhez nem véletlenül állnak közel a gyermekek.

"Tizenhárom éves lehettem, amikor a szomszédunkba költözött egy holland házaspár három pici gyerkőccel. Sokat voltam velük, játszottunk, s én vigyáztam rájuk – mesélte Veca. – Nagyon korán megtanultam mindent: pelenkázni, öltöztetni, etetni, úgyhogy az anyaszerepre már régen felkészültem. Gyerekként ráadásul mindig azt hajtogattam, hogy én „operanő”, „popnő” és édesanya leszek, ha felnövök. Huszonnégy éves koromra terveztem, hogy gyermekem lesz, most huszonegy vagyok, nem akarok lekésni róla. A verseny alatt valóban nem volt senkim, s egyelőre most sincs. Csak próbálkozások vannak, amelyekből egyelőre nem tudhatjuk, mi alakul majd ki, remélem, a következő szerelem az utolsó lesz" – mesélte mosolyogva Veca, aki a jelek szerint születendő gyermeke édesapját keresi.

Miután a kicsiknek elénekelte Alicia Keys NewYork című számát, a dal üzenetét is megosztotta velük.

"Ez arról szól, hogy soha nem szabad feladni a harcot az álmainkért, nekem is sikerült, nektek is fog. Ha meg akartok gyógyulni, akkor ezt soha nem szabad elfelejtenetek" – mondta érzelemmel a hangjában Veca, aki olyan szeretettel foglalkozott a kicsikkel, hogy senkinek sem maradhatott kétsége: az aranytorkú tehetség, fiatal kora ellenére megérett az anyaságra.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását