2024. március 29. - Auguszta

Juhászné Lévai Katalin továbbra is tag?

Továbbra is tagja vagyok a Magyar Szocialista Pártnak, s ennek megfelelően teszem a dolgomat - tudatta Juhászné Lévai Katalin volt szocialista országgyűlési képviselő hétfőn az MTI-vel közleményben annak kapcsán, hogy sajtóértesülések szerint kizárták az MSZP-ből.
2010. november 29. hétfő 14:32 - HírExtra
Elsőként a Hajdú-bihari Napló adta hírül, hogy "kizárta az MSZP-ből Juhászné Lévai Katalin volt országgyűlési képviselőt, a Hajdú-Bihar megyei közgyűlés volt elnökét a párt megyei etikai bizottsága".

A lap névtelenséget kérő informátora szerint a döntés hátterében "a megyei küldöttgyűlés rendszeres bojkottálása", és az áll, hogy az MSZP egyik legismertebb helyi politikusa, a párt volt megyei elnöke az önkormányzati választások előtt MSZP-sként a Debreceni Ifjúsági Szövetségnek (DISZ) gyűjtött ajánlószelvényeket.

Juhászné Lévai Katalin az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: névtelenségét kérő "bennfentes" információi alapján készült cikk állításai valótlanok, nélkülözik a tényszerűséget, amellyel a cikk megsérti a jó hírnévhez fűződő jogait.

"Amennyiben az említett ügyben hivatalos úton írásban megkapom a megyei etikai bizottság határozatát, mint ahogy egy folyamatban lévő ügyben elvárható, természetesen a párt demokratikus fórumain kívánok eljárni" - közölte a politikus, s hozzátette: "2010. májusa óta nem vagyok közszereplő, ezért az elsősorban családom, s személyem jó hírnevét érintő ügyekben pedig megteszem a szükséges jogi lépéseket".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását