2024. március 29. - Auguszta

Brad barátja is hozzánk jött

Manapság lassan Kishollywoodnak hívhatjuk Budapestet, hiszen az ember a fővárosba járva lépten-nyomon hírességekbe botlik.
2010. november 27. szombat 08:23 - HírExtra
Angelina Jolie nálunk forgatja készülő, egyelőre cím nélküli filmjét, így párja, Brad Pitt és a gyerekek is mindennapos vendégek a város cukrászdáiban, játszóterein. Most azonban egy újabb híresség csatlakozott hozzájuk, Edward Norton személyében.

Angelina Jolie, Brad Pitt, Jeremy Irons, John Cusack és Edward Norton. Mi a közös bennük? Mindannyian a magyar fővárosban tartózkodnak jelen pillanatban is. Jeremy legtöbbször éjszakai szórakozóhelyeken tűnik fel, de megfordult már Gianni budapesti éttermében és látták már sétálgatni a Nagykörúton is. Időközben megérkezett a fővárosba John Cusack, a legendás vígjátékhős, aki hétfőn kezdte el forgatni új filmjét. Ráadásul a Harcosok klubja másik színésze, Edward Norton is Budapesten bujkál, hiszen hamarosan ő is itt fog dolgozni. Edward a Ferihegyről azonnal Angelináék máriaremetei házába hajtott, ahol találkozott barátjával, Braddel, akivel a Harcosok Klubja film óta vannak szoros baráti kapcsolatban.

Megaagy és a többiek

Pitt pár napig nem tartózkodott hazánkban , ugyanis a két nagyobbik fiúval, Maddoxal és Paxxal New Yorkba repült Megaagy című animációs filmjének bemutatójára,amelyben az egyik karakternek kölcsönzi a hangját. Brad a napokban visszaérkezett Budapestre, s rá egy nappal követte őt Norton. Az imdb.com című filmes adatbázis szerint a két színész egy HBO-nak készülő minisorozaton dolgozik, amelynek produceri munkálatait végzik közösen. Ezt a tényt egyébként Norton egy hete adott interjúban meg is erősítette. – Brad Pitt-tel egy HBO-sorozaton dolgozunk, amely a Lewis és Clark-expedíciókat dolgozza majd fel – árulta el a színész. – Hogy játszom-e majd benne, az egyelőre bizonytalan, mindenesetre Braddel gőzerővel dolgozunk a forgatókönyvön és a forgatási előkészületeken.

Hosszan maradnak

Az elkövetkező hetekben Angelina Jolie elhagyja Magyarországot, ugyanis Boszniában folytatja tovább filmje forgatási munkálatait, miután a bosnyák hatóságok megadták az engedélyt. Pitt azonban marad Budapesten, mert gyermekeik itt járnak iskolába és nem akarják még jobban felkavarni az életüket, azzal, hogy újra hetekre egy másik országba kerülnek. A hírek szerint a család minden bizonnyal megvárja a félév végét a költözéssel, még abban az esetben is, ha a forgatás hamarabb befejeződne. Ám még az is könnyen megeshet, hogy tovább maradnak, mert Brad ügynöksége filmet szeretne forgatni Rubik Ernő életművéről, a Rubik-kockáról, amiben az amerikai színész játszhatná a főszerepet, márpedig ehhez keresve sem lehetne jobb helyszínt találni Magyarországnál.
Forrás: sorry
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását