2022. május 26. - Fülöp, Evelin

A rendőrség egyelőre hallgat

A Budapesti Rendőr-főkapitányság egyelőre nem ad további tájékoztatást a kispesti bankrablással kapcsolatban, későbbre ígérnek információt az ügyről - mondta Papp Judit sajtóügyeletes szombaton.
2010. november 27. szombat 19:47 - HírExtra
Pénteken délután több férfi megpróbált kirabolni egy bankfiókot Kispesten. Tóth Tamás, Budapest rendőrfőkapitánya még péntek este a helyszín közelében újságíróknak azt mondta, a rendőrök intézkedni próbáltak, de a rablók gépkarabélyból tüzet nyitottak rájuk.

A rendőrök viszonozták a tüzet, ekkor halt meg az egyik rabló. A tűzpárbajban rendőrök és járókelők nem sérültek meg. A rabló egyik társát elfogták a rendőrök. Az MTI úgy tudja, hogy őt a XIX. kerületi kapitányságon állították elő.

Az MTI információja szerint két és fél millió forintot raboltak a bankfiókból. A főkapitány azt nem tudta megerősíteni, hogy valóban létezik-e harmadik elkövető. Volt olyan szemtanú, aki szerint az egyik vélt tettes egy panelházba szaladt be, ezért az épületet a Terrorelhárítási Központ kommandósai vizsgálták át, akik az éjszaka folyamán elvonultak a tömbháztól.

A lelőtt rablónál sorozatlövő fegyver volt, valószínűleg egy AMD-65 típusú, a Magyar Honvédségnél rendszeresített gépkarabély.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását