2024. május 14. - Bonifác

Szerelemből pornózott a tanárnő

A szerelem vak, ezt újfent bizonyította egy angliai eset. Ugyanis egy brit tanárnő egy gyilkossal keveredett szerelmi viszonyba, amit videóra is vettek.
2010. november 25. csütörtök 14:50 - HírExtra
Beverly Van de Velde tanárként dolgozik a warwickshire-i Rye Hill börtönben, és ott került közelebbi kapcsolatba a huszonkilenc éves Richard Francisszel, akit még 2002-ben ítéltek el gyilkosságért.
Az 59 éves tanárnő ellen valószínűleg eljárás indul majd e miatt és az állását is elvesztheti.

Rendszeres nemi életet éltek, aminek helyszíne Beverly személyzeti szobája volt. Ezzel az asszony azt kockáztattam hogy a veszélyes rab megszökik a börtönből. Ráadásul a pásztorórákat videóra is vették.

„Majdnem elájultam, amikor megláttam azt a filmet. Rendes pornó volt! Beverly nem normális. Abból a szobából, ahol együtt voltak, Francis könnyedén meg is szökhetett volna! A DVD-t Beverly fiókjában találtuk, miután Francis cellájában több száz szerelmes levélre bukkantunk, melyeket ő írt neki” – mesélte a börtön egyik munkatársa.

A felvételek állítólag az internetre is felkerültek, ám Beverly tagadta, hogy a kiszivárogtatáshoz bármi köze lenne. A rab azt mondja: szereti a tanárnőt, és reméli, hogy az asszony várni fog rá.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását