2024. május 16. - Mózes, Botond

Zöldséges ládák mögött bújtak meg a határsértők

Ládák mögött megbújva akart az országba belépni öt férfi vasárnapra virradó éjszaka a nagylaki határátkelőhelyen, a közös román-magyar ellenőrzési ponton azonban lelepleződtek - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.
2010. november 21. vasárnap 15:48 - HírExtra
 Szenti Szabolcs tájékoztatása szerint hajnali fél ötkor jelentkezett az országba belépésre egy román rendszámú Peugeot Boxer. A nagylaki határátkelőn szolgálatot teljesítő román és magyar határrendészek közösen ellenőrizték a járművet. Ennek során a jármű rakterében elhelyezett műanyag rekeszek mögött, a zöldségek között öt megbújt embert találtak. A vizsgálat megállapította, hogy közülük ketten afgánok, egy pakisztáni, míg további egy-egy szomáliai és kameruni állampolgár.
    Ügyükben idegenrendészeti-, míg a román sofőr és társa ellen embercsempészet miatt indult büntetőeljárás. Mind a hét ember ellen a román határőrizeti szervek intézkednek - tette hozzá a főhadnagy.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását