2024. április 25. - Márk

Nincs már terelés az M5-ösön

Megindult a forgalom az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalának örkényi felhajtójánál szombat hajnalban, ahol még pénteken fennakadt a felüljáróban egy darus teherautó - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.
2010. november 6. szombat 10:13 - HírExtra
A 49-s kilométernél péntek reggel történt a baleset: egy nyitott állapotban hagyott daru megrongálta a pályatest felett átívelő hidat, a híd pedig úgy megrongálódott, hogy az autópályát teljes szélességében lezárták, a forgalmat az 5-ös számú főútra terelték.

A balesetet követően szakemberek vizsgálták meg sérült híd elemeit és a statikai vizsgálat alapján megállapították, hogy az M5-ös autópálya továbbra is teljes szélességében alkalmas a közlekedésére, de a hídon átmenő forgalmat fel kell függeszteni, illetve a rongált részt fém hálóval be kell vonni - idézte fel a rendőrség.

Mint írták, ezeket a munkálatokat befejezték, és az autópályán 100 kilométer/órás sebességkorlátozás mellett akadálytalanul megindulhatott a forgalom szombat hajnalban.

Az ügyben a dabasi rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt indított eljárást.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását