2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Kapós a bivalybőr

Egy hét alatt közel 100 licit érkezett a Nemzetgazdasági Minisztérium által október 28-án árverésre bocsátott költségvetési táskára.
2010. november 4. csütörtök 17:37 - HírExtra
A minisztérium a táska elárverezéséből befolyó teljes összeget a Nemzeti Kármenő Alapba utalja, jelen állapot szerint egymillió forintot.

A vörösiszappal sújtott térség megsegítését célzó akció még egy hétig tart: a szocialista-szabaddemokrata kormányok gazdaságpolitikájának jelképévé vált vízibivalybőr táskára november 11-ig lehet licitálni a www.vatera.hu oldalon - közölte a minisztérium az MTI-vel.

Három olimpiai csapat tagjainak és edzőinek aláírása szerepel azon a vízilabdán, amelyet a tatabányai Modern Üzleti Tudományok Főiskolája, Magyarország első ökofőiskolája árverez el - tájékoztatta a főiskola az MTI-t.

A segíteni szándékozók a főiskola weboldalán, a www.mutf.hu oldalon licitálhatnak november 18-ig, az árverésen befolyt összegből a kolontári Táncsics Mihály Általános Iskola diákjait támogatják. A sporttörténelmi relikviának számító labdát Kósz Zoltán olimpiai bajnok vízilabdázó, az iskolai sport nagykövete bocsátotta az intézmény rendelkezésére.

A Magyar Öttusa Szövetség tagjai is gyűjtöttek, a sportolók, versenybírók és sportvezetők adományaiból összegyűlt 100 ezer forintot Kolontár Önkormányzatának számlájára utalták csütörtökön - közölte a szövetség az MTI-vel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását