2024. április 27. - Zita

Megszólalt az osztrák szörny

A hetvenöt éves Josef Fritzl, az „amstetteni rém” azután vált ismerté, hogy kiderült: hosszú éveken fajtalankodott lányával, akit ráadásul egy pincében tartott.
2010. november 2. kedd 13:30 - HírExtra
Először adott interjút letartóztatása után Josef Fritzl, aki máig nem érzi úgy, hogy bűnt követett volna el. Egyébként az esetre két éve derült fény, amikor lánya, Elizabeth kiszabadult és elmondta, hogy a saját apja 24 éve tartja fogva és kb. háromezer alkalommal erőszakolta meg és hét gyermeket nemzett neki, akik közül az egyik meghalt.

„Szerelemből tettük!” – mondta el minderről Fritzl, akit élete végéig egy magánzárkában tartanak fogva.

Ennek ellenére Fritzl bízik abban, hogy még élve (?) kikerül a börtönből, sőt azt is tudni véli, hogy ezek után családja – elsősorban felesége – tárt karokkal fogadja majd.

„Ötvenöt éve vagyunk házasok és tudom, hogy még mindig szeret. Nyolc levelet írtam neki, egyre sem válaszolt, ennek ellenére tudom, hogy még mindig szeret és vár, ahogy a gyerekek is” – mondta az osztrák férfi, aki meglehetősen leharcolt állapotban van.

Mindez azért van, mert elmondása szerint gyűlöli a fodrászokat és a fogorvosokat. Szívesebben nézi inkább a Két pasi meg egy kicsi c. sorozatot. (Ugyanis a benne szereplő gyerek a saját csemetéjére emlékezteti.)

A börtön orvosai szerint Fritzl súlyos téveszmékkel küzd, és kifejezetten tartanak attól, hogy öngyilkosságot kísérel majd meg.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását