2024. május 13. - Szervác, Imola

Kábszeres sofőr okozott halálos balesetet

Kábítószer hatása alatt vezette kisteherautóját az a férfi, aki halálos kimenetelű közlekedési balesetet okozott a 3-as számú főút Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szakaszán, Szikszó és Arnót között - tájékoztatott a rendőrség.
2010. október 1. péntek 14:13 - HírExtra
Csütörtök délután két autó ütközött össze frontálisan a 3-as főúton, a vétlen kocsi 43 éves vezetője halt meg - közölte Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

A balesetet okozó 54 éves budapesti férfi tavaly lejárt jogosítványával közlekedett, elmondása szerint rendszeres kábítószer-fogyasztó, heroin-függő, korábban már két alkalommal is jogerősen elítéltek kábítószerrel visszaélés miatt, és a baleset előtt is fogyasztott kábítószert.

A balesetben súlyos sérüléseket szenvedett sofőrt a rendőrség bűnügyi őrizetbe vette, halált okozó, bódult állapotban történő járművezetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást ellene, és kezdeményezik előzetes letartóztatásának bírósági elrendelését - tette hozzá a szóvivő.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását