2024. április 20. - Tivadar

Meghosszabbították a bankrabló előzetesét

További három hónappal meghosszabbította a Zala Megyei Főügyészég annak a férfinak az előzetes fogva tartását, aki az elmúlt hónapokban három megyében fegyverrel rabolt ki pénzintézeti fiókokat - közölte a Zala Megyei Főügyészség szóvivője.
2010. szeptember 22. szerda 17:35 - HírExtra
Pirger Csaba elmondta: az egy hónappal ezelőtt elfogott és előzetes letartóztatásba helyezett 42 éves férfi összesen hét bankot kísérelt meg kifosztani vagy sikerült kirabolnia. Összesen mintegy 23 millió forintot vitt el, a legnagyobb egyszeri zsákmánya meghaladta a 9 millió forintot.

A sümegi férfi a gyanú szerint mintegy 20 különböző bűncselekményt követett el, többek között lopott rendszámmal közlekedett, amikor a Somogy, Veszprém és Zala megyei településeken lévő pénzintézeteket megtámadta.

A férfit végül augusztus 19-én fogták el a zalai rendőrök. A Zalaegerszegi Városi Bíróság ezt követően rendelte el előzetes letartóztatását, amelyet az ügyészség indítványára most további három hónappal, december 22-ig meghosszabbítottak.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását